11003 latausta vuorokaudessa
9573 artikkelia

2023/11/15

Rakkaat salaliittoteoreetikot: te ette ole niin erityisiä kuin luulette.

Hei salaliittoteoreetikot! Tiedän, että tunnette itsenne erityisiksi ja valaistuneiksi, mutta on aika ottaa pieni totuusmatka. Ensinnäkin, ette ole erityisiä, ette “hereillä” ettekä valaistuneita – ette ole yksi harvoista.

Oletteko koskaan miettineet, että ette ole asiantuntijoita tai tutkijoita? Internetin käyttö ei tee teistä asiantuntijoita, vaikka niin luulettekin. Se, että voitte Googlella kaivaa “tietoa”, ei tee teistä totuuden torvea.

Ja hei, ette ole oikeassa. Se, että huudahdatte teorioitanne someen, ei tee niistä totta. On aika hyväksyä, että väärä tieto ei muutu oikeaksi vain siksi, että toistatte sitä jatkuvasti.

Todellisuudessa uskotte näihin teorioihin, koska ette tunne hallitsevanne elämäänne ja olette peloissanne. Se on ymmärrettävää, mutta se ei tee teistä asiantuntijoita maailman salaisuuksista.

Joten, rakkaat salaliittoteoreetikot, ennen kuin jaatte seuraavan teorianne, muistakaa: Ette ole niin erityisiä kuin kuvittelette, ja Internetin selailu ei tee teistä mestareita totuuden etsinnässä.

Ehkä kannattaisi vähän rentoutua ja nauttia elämästä ilman salaliittoja!


Satunnainen:


Vastaavia: