Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#salaliittoteoria-henkilöt jättävät äänestämättä, onneksi eläkeläiset kyllä äänestävät #presidentinvaalit2024

2024/01/21

Salaliittoteoreetikot, Venäjän ystävät ja äänestysuurnien värikäs maailma.

Tiedäthän ne salaliittoteoreetikot? Ne, jotka ovat yhtä skeptisiä koronarokotetta kohtaan kuin koululaiset maanantaimatikkaa. Onpa heillä nyt syytä päivittää niitä Facebook-profiilikuvia!

Mutta älä huoli, he eivät jää tähän. Vaalipäivänä nämä sankarit ovat päättäneet pysyä kotona tai, jos heidän seikkailunhalunsa voittaa, piirtää Vladimir Putinin kuvan äänestyslippuunsa. Tämä on tietenkin oiva tapa tuoda esiin poliittista näkemystä – aivan kuin lapsi, joka piirtää seinälle, kun hänellä ei ole paperia.

Onneksi suomalaiset eläkeläiset ovat täällä pelastamassa vaalit! Heidän äänestysaktiivisuutensa on niin korkea, että se muistuttaa bingohallin täyttöastetta jackpot-päivänä. Kiitos heidän, meillä on taas mahdollisuus saada presidentti valittua – vaikka ehdokkaiden joukosta ei löytyisikään ketään, joka osaisi piirtää yhtä hyvin kuin salaliittoteoreetikot.

Niin että kun seuraavan kerran näet eläkeläisen matkalla äänestyspaikalle, muista kiittää häntä. Ei ainoastaan siitä, että hän äänestää, vaan myös siitä, että hän todennäköisesti jättää Putinin kuvan piirtämättä lippuunsa.