Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Venäjä’n levittämä #HPV #rokote-#disinformaatio ja sen vaikutukset #Suomi #terveys

26.11.2023 10:20

Lukuaika: < 1 minuutti

Suomen HPV-rokotuskattavuus on kuin uppoava laiva kansainvälisillä vertailuilla, ja syyt tähän katastrofiin ovat selvät. Venäjän levittämä disinformaatio on kuin myrsky, joka saa vanhemmat epäröimään lastensa rokotuksia. Sosiaalisen median kanavat toimivat disinformaation leviämisen moottorina, ja tuloksena on alhainen rokotuskattavuus.

Vanhempien ja terveydenhuollon ammattilaisten on aika ottaa vastuu ja herättää yhteiskunta rokotusten tärkeydestä. Pelkästään kannustava suhtautuminen ei riitä – on aika nousta vastustamaan valheita ja varmistaa, että jokainen lapsi suojataan HPV-infektiolta. Suomi ei saa antaa periksi disinformaatiolle, vaan on aika taistella lapsiemme terveyden puolesta.

Tämä on hälytyskello, joka kertoo, että meidän on tehtävä enemmän. Terveydenhuoltojärjestelmämme oli yksi maailman parhaista, mutta se ei auta, jos vanhemmat eivät luota rokotteisiin. On aika avata silmät ja nähdä totuus: rokotukset pelastavat elämiä, ja niiden tärkeys on kiistaton.

Emme voi antaa disinformaation ohjata päätöksiämme lastemme terveydestä. On aika asettua rintamalle ja torjua valheet. Vanhempien ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyö on avainasemassa. Jokainen kannustava sana rokotuksista on askel kohti parempaa tulevaisuutta.

Suomen on herättävä ja osoitettava maailmalle, että me emme taivu valheille. Lastemme terveys on meille kaikkein arvokkainta, ja sen puolesta on taisteltava. Jokainen rokottamatta jätetty lapsi on haavoittuva, ja meillä on velvollisuus suojella heitä.

Nyt on aika toimia. Rokotukset eivät ole uhka, vaan pelastus. On aika kääntää tämä huolestuttava tilanne ja varmistaa, että Suomi nousee ylpeästi rokotusten puolustajaksi. Älkäämme antako disinformaation voittaa – lastemme terveys on veto-oikeutemme, ja sen puolesta on taisteltava, joka päivä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:20:13