2023/12/04

Vastuuttomuus ja vaara vierailevat – Viking Gracen matkustajalla käsikranaatti taskussa!

Turun sataman risteilijöiden iloinen tunnelma sai järkyttävän käänteen perjantaina 1. joulukuuta, kun epäilty matkustaja suunnitteli astuvansa Viking Gracen kyytiin käsikranaatti taskussaan. Sataman henkilökunta onnistui onneksi huomaamaan vaaran läpivalaisussa ja hälytti välittömästi poliisin paikalle.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mika Paaer MTV Uutisille:lle paljasti, että vaikka kyseinen esine näytti käsikranaatilta, se ei enää ollut toimintakuntoinen. Vaikka räjähdysvaaraa ei ollutkaan, kyseessä on silti vakava rikos. Rikosnimikkeenä on toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito.

Epäillyn selitys ostaneensa käsikranaatin kirpputorilta Suomesta herättää raivoa ja hämmennystä. Miten joku voi olla niin vastuuton tuodessaan mukanaan potentiaalisesti vaarallisen esineen julkiselle paikalle? Paaer kertoo epäillyn olevan kiinniotettuna ja paljastaa, ettei hän ole edes Suomen kansalainen.

Tämä tapaus vaatii ehdottomasti ankaraa oikeudellista kohtelua. Välinpitämättömyys yleistä turvallisuutta kohtaan ansaitsee rangaistuksen, oli käsikranaatti sitten toimiva tai ei. Viking Gracen matkustajat ja henkilökunta eivät ansaitse joutua pelkäämään matkansa turvallisuuden puolesta.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:58.55