2023/12/06

Hjallis Harkimo ja hänen tyttöystävänsä.

Iltalehti on jälleen kerran yllättänyt meidät kaikki nerokkaalla kuvavalinnallaan. Tällä kertaa kohteena oli suomalainen presidenttiehdokas-poliitikko, Harry Juhani “Hjallis” Harkimo. Kun avasin etusivun, odotin näkeväni kuvan nuorekkaasta liikemiehestä, mutta sen sijaan katseeni kohtasi jotain aivan odottamatonta.

Kuva Hjallis Harkimosta sai minut repeämään nauruhermojeni osalta. Ei siksi, että ikä olisi vienyt mieheltä ulkonäön – ei suinkaan – vaan sen takia, millaisen kuvan toimitus oli valinnut esittääkseen suomalaista presidenttiehdokasta. Hjallis näyttää kuvassa siltä kuin olisi löytänyt kadulta vanhan purkkapallon ja päättänyt tehdä siitä uuden tyylin symbolin kasvoilleen.

Hjallis Harkimo, tuo suomalaisten sydämet voittanut monialainen sankari, on tunnettu monista rooleistaan yhteiskunnassa. Hän on liikemies, yrittäjä, urheilujohtaja, televisioesiintyjä, purjehtija, kansanedustaja ja tubettaja. Hän on niin monitaitoinen, että voisi melkein perustaa oman sirkusryhmän – Hjalliksen Harmaat Hupailijat!

On hienoa nähdä, että vaikka ikä on vienyt Hjallis Harkimolta nuoruuden hehkun, se ei ole vienyt häneltä nuorien tyttöjen haluja. Tässä vaiheessa voisi kysyä, oliko kyseessä tarkoituksellinen valinta vai oliko Iltalehti vain onnistunut tallentamaan sen hetken, kun Hjallis kuuli, että purjehtiminen on oikeasti vain maailman suurin vesileikki.

Ja loppujen lopuksi, kun tietää, että Hjallis oli jo 35-vuotias kun hänen tyttöystävänsä syntyi, voi vain ihailla miehen nuorekasta henkeä. Ehkä salaisuus nuorekkuuteen piilee siinä, että osaa nauraa itselleen ja antaa muidenkin tehdä niin.

Joka tapauksessa, kiitos Iltalehti, että tarjosit minulle tämän hulvattoman hetken ja muistutit minua siitä, että vaikka elämä voi olla vakavaa, meidän ei tarvitse ottaa itseämme liian vakavasti – ei edes, kun olemme suomalaisen viihdemaailman ja monitaiturin kuvan äärellä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 12:28.22