10811 latausta vuorokaudessa
9538 artikkelia

2023/12/21

Oulun kaupunki laittoi 2,5 miljoonaa euroa Turvallinen Oulu -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on ehkäistä ulkomaalaisten harjoittamaa seksuaalirikollisuutta. Tässä tulos.

Nyt nämä Oululaiset TikTok-tähdet vaativat 12 798,97 euroa oikeudenkäynnissä koska tulivat naurunalaisiksi koko maailmassa.

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu, kun TikTok-tanssijat menävät oikeudenkäyntiin vaatimaan korvauksia jaetun videon vuoksi? Oululaiset TikTok-tähdet löysivät vastauksen tähän kysymykseen, ja se ei ole pelkästään naurua – vaikka video sai maailman hohottamaan.

Kun koko maailma tuntui repeävän nauruun, oululaiset tiktok-tanssijat kokivat olevansa naurunalaisina. He päättivät astua esiin ja vaatia korvauksia kärsimyksestään. Summa? Tarkkaan ottaen 12 798,97 euroa!

Voin vain kuvitella, kuinka tämä vaatimus on herättänyt hymyjä ja kysymyksiä. Miten ihmeessä he päätyivät juuri tuohon summaan? Onko 97 senttiä ratkaiseva tekijä vai pelkkä huumorin lisämauste?

Ehkäpä voimme oppia oululaisten huumorintajusta, kun he taistelevat oikeuksiensa puolesta. Joka tapauksessa voimme kaikki nauttia videosta, joka sai maailman nauramaan – ja oululaisten tanssijoiden leveästä hymystä ansaitessaan yhteensä 12 798,97 euroa ylimääräistä joululahja-rahaa.

Katso video alta Twitter/X upotuksesta:


Satunnainen:


Vastaavia: