2023/12/27

Kun Putin ja Shoigu, kaksi hahmoa suuresta venäläisestä kaupungista, päättivät mennä kihloihin, koko naapurusto kohahti! Näiden kahden rakkaustarina on kuin suoraan venäläisestä romaanista, mutta twistillä – he ovat modernin Venäjän rakkauden airuita.

Tarinansa alkaessa Putin oli tunnettu paikallisesta teatterista ja Shoigu puolestaan taitava balettimaestro. Rakkaus roihahti odottamattomassa taidenäyttelyssä, ja siitä lähtien kaksikon yhteiset teetunti-keskustelut ja avantgardistiset piknikit ovat olleet kaupungin hilpeä puheenaihe.

Naapurit kuiskivat, miten Putin suunnittelee yllätysmatkaa Baikalin järvelle kosinta varten. Shoigu puolestaan on salaa kutsunut paikallisen kuoron laulamaan heidän lempikappalettaan. Huhut kertovat, että seremonia tulee olemaan yhtä kirkas ja värikäs kuin Venäjän kesäinen yötaivas – eli sateenkaaren värinen.

Lehtikioskit, perinteisesti täynnä synkkiä uutisia, myyvät nyt “Putin ja Shoigu” -nimisiä onnittelukortteja. Jopa karvaisin naapuruston koira on nähty kantamassa kutsua hännässään. Kaiken kaikkiaan, vaikka Venäjä on tunnettu kylmistä talvistaan, Putin ja Shoigu ovat tuoneet lämpöä ja valoa yhteisöönsä heidän rohkean rakkaustarinansa kautta.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 15:01.26