2024/03/01

Ukrainan armeijan tiedustelupäällikkö, kenraaliluutnantti Kyrylo Budanov, avaa suunsa ja paljastaa karun totuuden: Venäläiset ovat valmiita jäädyttämään kaiken nykytilanteen mukaisesti. Tämä synkkä näkemys venäläisestä ajattelusta kertoo paljon siitä uhasta, joka Ukrainan yllä leijuu.

Budanov ei pidä salassa sitä tosiasiaa, että Venäjä on päässyt käsiksi Ukrainan salaisiin suunnitelmiin. He tietävät, mitä on tulossa, ja se on vaarallista. Tämä ei ole pelkästään uhka Ukrainan turvallisuudelle, vaan koko alueen vakaudelle.

Ukrainan tiedustelupäällikkö ei peittele turhia. Hän on suorasanainen siitä, että tiedusteluvuodot ovat vakava ongelma, ja toimenpiteitä on ryhdyttävä. Tämä ei ole vain hänen ongelmansa, vaan koko maan ja sen kansalaisten ongelma.

Entäpä ne lennokit, joita Venäjä näyttää suosivan? Budanov ei anna niille liikaa painoarvoa. Vaikka ne voivatkin aiheuttaa tuhoa, ne eivät koskaan korvaa ihmisiä taistelukentällä. Niiden avulla ei voi koskaan täysin voittaa sotaa. Ne ovat vain osa sotakonetta, eivät sen ydin.

Ja sitten on tämä henkilökohtainen tragedia: Budanovin vaimon myrkyttäminen. Venäjä on yrittänyt murhata hänet yli kymmenen kertaa, ja tämä on vain jäävuoren huippu. Budanov ei ole taipunut, vaikka hän onkin joutunut käymään läpi useita salamurhayrityksiä. Hän ei jää odottamaan kostoa, vaan uhkaa toimia Venäjän alueella. Tämä on selkeä viesti: Ukraina ei taivu, vaan vastaa iskuun iskulla.

Tämä on todellisuutta, jota emme voi sivuuttaa. Ukraina on taistelussa, joka vaikuttaa koko alueeseen. Venäjän aggressio ja ilkeys eivät tunne rajoja. On aika herätä ja puolustaa omaa vapauttamme ja turvallisuuttamme, ennen kuin on liian myöhäistä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 11:05.52