2024/03/07

Ilmastonmuutoksen kieltäjät, missä te nyt olette? Onko teillä vieläkin rohkeutta väittää, ettei ilmaston lämpeneminen ole totta, kun helmikuu lyö ennätyksiä? EU:n Copernicus-palvelun raportti kertoo karua kieltään: helmikuu oli mittaushistorian kuumin! Eikä tämä ole mikä tahansa kuukausi, vaan jo yhdeksäs peräkkäinen ennätyskuuma kuukausi putkeen! Eikö tämä saa teitä heräämään?

1,77 celsiusastetta lämpimämpi helmikuu verrattuna esiteolliseen aikaan. Neljän päivän ajan lämpötilat hipaisivat jopa kahta astetta korkeampia lukemia! Ja mitä tapahtuu merillä? Lämpötilat nousevat ennätyskorkeuksiin! Elokuun ennätys rikottiin, ja nyt merivedet ovat yli 21 astetta! Tämä ei ole enää sattumaa, tämä on totuus, jota teidän on alettava hyväksymään!

Mutta ei, te vain jatkatte väittämistänne. Kuitenkin, ilmakehässä on yhä enemmän kosteutta, mikä tarkoittaa rankempia ja runsaampia sateita. Ja hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli varoittaa: maapallon lämpeneminen nousee yli kriittisen 1,5 asteen rajan pysyvästi jo ensi vuosikymmenellä! Herätkää jo!

Riittää valehtelu ja pää pensaaseen työntäminen. On aika toimia ennen kuin on liian myöhäistä!





Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:49.59