2024/03/10


Voi Vladimir Putin, sinä maailmanvalloittaja, sinä suurvaltapolitiikan mestari! Sinäkö luulit voivasi tulla ja kävellä ylitse naapurimaiden? Ukraina oli vain seuraava kohteesi, mutta katsos nyt, sinun typerä aggressiosi on tuhonnut Venäjän talouden!

Putin’in “erikoisoperaatio” – kuten hän haluaa sen nimittää – ei ole vain häikäilemätön hyökkäys Ukrainaan, se on myös tuomittava isku Venäjän omiin ihmisiin. Länsimaiset yritykset ovat paenneet kuin rotat uppoavasta laivasta, jättäen jälkeensä pelkän talouskatastrofin. Venäjän talous on konkurssin partaalla!

Kuukausi toisensa jälkeen näemme, miten yrityksiä romahtaa ja toiminta loppuu. Kommersant-lehti raportoi, että tammi- ja helmikuussa konkurssiin ajautuneiden yritysten määrä on kasvanut järkyttävästi verrattuna edellisvuoteen. 571 yritystä tammikuussa ja 771 helmikuussa – tämä on todellinen talouskatastrofi! Eikä tässä vielä kaikki: konkurssien määrä kasvoi vuoden takaiseen verrattuna 57 prosentilla tammikuussa ja 61 prosentilla helmikuussa. Se on suora seuraus Putinin hulluista toimista!

Alina Hammatova, S&K Vertical -lakitoimiston neuvonantaja, ei usko, että konkurssien määrä tulee räjähtämään käsiin, mutta hän tunnistaa niiden kasvavan jatkuvasti. Kuitenkin kaikki riippuu maan taloudellisesta tilanteesta ja yritysten kyvystä selviytyä. Mutta miten yritykset voisivat selviytyä, kun Putin on työntänyt Venäjän syvään talouskriisiin?

Koronapandemia ja pakotteet aiemmin ovat tuoneet helpotusta yrityksille, mutta Putinin hullu hyökkäys Ukrainaan on tehnyt kaiken sen tyhjäksi. Velkojat eivät enää säästä, vaan vaativat rahojaan takaisin, ja valvontatoimet yrityksiä kohtaan kasvavat. Venäjän Fedresurs-rekisterin mukaan maksuvaikeuksissa olevien yritysten määrä kasvaa, ja suurin osa niistä ajautuu lopulta konkurssiin.

Anton Krasnikov Sotheby’s-lakitoimistosta varoittaa, että konkurssien määrä saattaa palata pandemiaa edeltävälle tasolle – tämä on vain yksi Putinin holtittomien toimien seuraus. Putin ei välitä Venäjästä tai sen kansasta; hän vain pelailee maailmanvalloittajaa omalla pelilaudallaan ja venäläiset kärsivät seurauksista.

Venäjä on kriisissä, ja se on Putinin syy! On aika lopettaa hänen hulluutensa ja antaa Venäjän kansalle mahdollisuus elää rauhassa ja vauraudessa ilman tyrannin varjoa!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:49.02