2023/07/06


Kuvittelepa tilannetta: Vladimir Putin pyyhkii hikeä otsaltaan ja hikoilee palatessaan takaisin toimistoonsa. Hänen uhkailunsa Ukrainan kriisin aikana ei näytä tepsivän länsimaihin, ja hänen kasvoiltaan voi lukea levottomuuden merkkejä. Miksi Putin on niin peloissaan?

Syy on selvä: Ukrainan puolustusvoimat ovat ylivoimaisia verrattuna hänen asevelvollisuus-armeijaansa, ja venäjän kansalaiset alkavat olla tarpeeksi vittuuntuntuneita tästä epäonnistuneesta hyökkäyksestä. Tämän päivän uskomattomassa videossa paljastuu, miksi Putin hikoilee, kun kaikki Venäjällä alkaa hajoamaan.

Ukrainan sotilasvoimat ovat pitkän rauhanajan aikana panostaneet koulutukseen, aseistukseen ja ajoneuvoihin. Heidän sotilaitaan koulutetaan huippuosaajiksi, ja heidän asearsenaalinsa on huomattavasti vahvempi kuin Putinin asevelvollisuusarmeijan. Venäjän joukkojen koostuessa pääasiassa varusmiehistä ja huonosti koulutetuista reserviläisistä, on selvää, että heidän hyökkäysvoimansa eivät pärjää Ukrainan koulutetuille ja päteville sotilaille.

Tämä ylivoima on aiheuttanut Putinille suurta levottomuutta. Hänen suunnitelmansa Ukrainan valloittamiseksi ja sen liittämisestä Venäjään ei näytä sujuvan suunnitellusti. Sen sijaan Putin kohtaa kovan vastarinnan, joka horjuttaa hänen valta-asemaansa sekä kotimaassaan että kansainvälisellä näyttämöllä. Ukrainan kansa on osoittanut valtavaa taistelutahtoa ja päättäväisyyttä puolustaa maataan ulkopuoliselta agressiolta. Tämä on aiheuttanut venäjän kansalaisille ristiriitaisia tunteita ja kasvavaa tyytymättömyyttä Putinin epäonnistuneeseen hyökkäykseen.

Tämän päivän järkyttävässä videossa näemme, miten kaikki Venäjällä on alkanut hajota. Putinin aseman heikkeneminen ja epäonnistunut sotilaallinen hyökkäys ovat saaneet kansalaiset huolestumaan. Videolla nähdään Putinin turhautuneet yritykset korostaa vahvuuttaan, mutta kaiken takana voi havaita pelon merkkejä. Venäjän talous horjuu, kansalaisten mieliala on alamaissa ja kansainvälinen yhteisö tuomitsee Putinin toimet. Kaikki tämä yhdessä saa Putinin hikoilemaan ja jopa pelkäämään, että hänen valtakautensa on vaarassa.

On selvää, että Putinin hyökkäys Ukrainaan oli virhe. Ukraina on osoittanut maailmalle, että heillä on kyky vastustaa ulkopuolista agressiota ja puolustaa itsemääräämisoikeuttaan. Ukrainan rohkeat sotilaat ja heidän ylivoimainen koulutuksensa ja aseistuksensa ovat tehneet selväksi, ettei Putinin säälittävä armeija voi päihittää heitä.

Venäjän kansalaiset ovat myös alkaneet nähdä tämän tosiasian. He ovat väsyneitä Putinin johtamaan epävakaisuuteen ja huonoon taloustilanteeseen. He ovat alkaneet kyseenalaistaa Putinin päätöksiä ja vaatia parempaa tulevaisuutta itselleen ja maalleen.

Joten Putinin pelko ei ole aiheeton. Ukrainan sotilasvoimien ylivoima ja kansalaisten tyytymättömyys voivat merkitä loppua Putinin hallinnolle. Vaikka hän yrittääkin näyttää vahvalta ja ylväältä, todellisuudessa hän tietää, että Venäjällä kaikki on hajoamassa.

Lopuksi, tämän päivän video on vain yksi osoitus siitä, että Putin on peloissaan.

Ukraina on osoittanut maailmalle, että heillä on voimaa ja päättäväisyyttä puolustaa itseään.

Toivokaamme, että tämä tilanne päättyy pian ja rauha palaa alueelle.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:16.58