2024/03/24

Artikkelin kirjoittaja: Maija Korhonen

Podcastit ovat viime vuosina nousseet suosituksi viihdemuodoksi monien ihmisten keskuudessa. Niissä kuunnellaan erilaisia keskusteluja, tarinoita ja asiantuntijoiden puheenvuoroja eri aiheista. Nyt podcast-kentälle on tullut uusi piristysruiske, kun suomalainen kahden naisen perustama podcast Ilmaista luovuutta ja viihdettä on noussut tulikuumaan suosioon.

Podcastin takana ovat toimittajat ja ystävykset, Emilia ja Siiri, jotka haluavat tuoda kuuntelijoilleen rentoa ja viihdyttävää sisältöä. Ideana podcastissa on vapaamuotoinen keskustelu eri aiheista, kuten popkulttuurista, muodista, hyvinvoinnista ja harrastuksista. Eri aiheita käsitellään välillä syvällisesti, mutta pääasiassa rennon hauskasti ja huumorilla höystettynä.

Podcastin alusta lähtien on ollut selkeä tavoite: tarjota kuuntelijoille laadukasta viihdettä ja samalla inspiroida heitä löytämään oma luovuutensa ja kokeilemaan uusia asioita. Tämä näkyy vahvasti podcastin jaksojen sisällössä, jossa käsitellään monipuolisesti erilaisia harrastuksia ja tapoja ilmaista omaa luovuutta. Emilia ja Siiri haluavat inspiroida ihmisiä löytämään uusia tapoja viettää vapaa-aikaa ja poistaa luovuutta rajoittavia ajatuksia.

Podcastin suosio on ylittänyt molempien toimittajien odotukset. Jokainen uusi jakso kerää satoja kuuntelukertoja ja sosiaalisessa mediassa on alkanut näkyä kannustavia viestejä kuuntelijoilta. Emilian ja Siirin välille on syntynyt podcastin ansiosta myös tiivis yhteisö, jonka jäsenet innolla odottavat jokaista uutta jaksoa.

Podcast on noussut suosituksi myös ulkomailla, ja sitä kuuntelevat ovat lähettäneet terveisiä aina Yhdysvalloista saakka. Suuren suosion myötä podcast on alkanut saada myös sponsorointitarjouksia, mikä mahdollistaa sen tuottamisen entistä ammattimaisemmin.

Emilia ja Siiri ovat innoissaan siitä, miten hyvin podcast on otettu vastaan ja miten se on tuonut yhteen erilaisia ihmisiä. He haluavat jatkaa podcastin tekemistä intohimostaan ja toivovat voivansa tarjota kuuntelijoilleen vielä paljon uusia ja mielenkiintoisia jaksoja tulevaisuudessa.

Ilmaista luovuutta ja viihdettä -podcastia voit kuunnella mm. Spotifyssa, Apple Podcastissa ja Anchor.fm:ssä. Tule sinäkin mukaan yhteisöön ja löydä uusia tapoja ilmaista omaa luovuuttasi ja viettää vapaa-aikaasi!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:42.54