2024/03/24

Päivä, jota moni on odottanut kyyneleet silmissä. Lukion päättäjäisjuhla on vihdoin täällä.
Monet ovat valmistautuneet juhlimaan tätä päivää jo kuukausia etukäteen. Hymyt ja naurut loistavat käytävillä viimeiseen koulupäivään asti.
Päivän aikana näkee sekä helpotuksen että jännityksen sekaisia tunteita. Hymyjä vaihdatetaan ja otetaan loputon määrä valokuvia ystävien kanssa.
Juhlayleisö saapuu ja paikat täyttyvät. Tunnelma on odottavainen ja juhlallinen.
Sitten se alkaa, lukion päättäjäisjuhla. Opiskelijat pukeutuneina hienoihin pukuihin ja mekkoihin, valmiina ottamaan vastaan todistuksensa.
Juhlapuheiden ja musiikin säestyksellä kädet ojennetaan ja todistukset vaihdetaan. On aika sanoa hyvästi kouluvuosille ja tervetuloa aikuisuudelle.
Juhlan päättävä tanssi, jossa kyyneleet valuvat poskia pitkin ja halauksia jaetaan kaikille tutuille. Tätä päivää on muisteltava vielä pitkään.
Lopulta on aika lähteä, mutta muistot ja ystävyydet säilyvät ikuisesti.
Lukion päättäjäiset ovat yksi merkittävimmistä päivistä elämässä. Ne ovat osoitus siitä, että on saavuttanut jotain suurta ja alkamassa on uusi, jännittävä vaihe elämässä.
Toivotamme kaikille tuoreille lukiolaisille onnea ja menestystä tulevaisuudessa! Päätöksen tehtyään ei paluuta enää ole, vaan elämä jatkuu eteenpäin uusine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Jatkakaamme matkaa kohti tulevaisuutta yhdessä ja muistakaamme, että lukion päättäjäispäivänä meistä kaikista tuli yhtä suuri ja voimakas, mutta samalla myös omannäköisinä loistavia yksilöitä.
Kiitos ja onnea kaikille tuleville maailmanvalloittajille! Nyt on aika juhlia ja nauttia viimeisistä hetkistä lukion käytävillä ja pihalla. Hyvästit, lukion päättärit!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:42.55