2024/03/24

Valta kuuluu kansalle: Turtiaisen puolueen häpeällinen kähmintä.

Entinen kansanedustaja Ano Turtiaisen johtama poliittinen ryhmittymä on jälleen otsikoissa, eikä hyvällä tavalla. Kysymys kuuluu: saiko tämä häpeällinen puolue vaalitukea Venäjältä? Kansalaisten on aika vaatia vastauksia, sillä tämä ei ole vain poliittinen kähmintä, vaan suora hyökkäys Suomen demokratiaa vastaan.

Viimeaikaisten paljastusten valossa on ilmeistä, että Turtiaisen johtama puolue on kierrellyt ja kaarrellut vastatessaan viranomaisten vaatimuksiin puoluerahoituksen tarkastuksessa. Onko tämä pelkkää nokittelua viranomaisia kohtaan vai yritys piilotella jotain suurempaa? Kansan silmissä tämä ei ole hyväksyttävää.

Valvontapäällikkö Jonna Carlsonin ilmaisemat huolenaiheet kertovat karua kieltään: tällaista kieltäytyvää ja yhteistyöhalutonta asennetta ei ole nähty ennen. Onko Turtiaisen johtama ryhmä yläpuolella lain ja järjestyksen? Kansalaiset ansaitsevat vastauksia, eivät vain tyhjiä selityksiä ja välttelyä.

Ehkä häpeällisintä tässä kaikessa on se, että Turtiainen ja hänen kumppaninsa eivät edes myönnä vastaanottaneensa tukea Venäjältä vaaleihin. Kyseenalaistammeko me todellakin älykkyytemme sallimalla tällaisen häikäilemättömän valheen? Kansalaiset eivät ole tyhmiä – me näemme läpi tämän peiton, jota yritetään levittää totuuden ylle.

Turtiaisen yritys vähätellä tilannetta väittämällä saaneensa “henkilökohtaista etua” 25 000 euron konferenssilipuista on silkkaa pilkkaa. Ei ole mikään salaisuus, että ulkomaisten tahojen tukeminen poliittisesti herkässä tilanteessa on vakava asia. Turtiainen ja hänen joukkonsa eivät voi piiloutua tällaisten iljettävien temppujen taakse.

Suomen demokratiaa ei voida myydä ulkomaisille voimille. Turtiaisen puolueen yritykset hämärtää rajaa laittoman tuen vastaanottamisen ja oman poliittisen edun tavoittelun välillä ovat vastenmielisiä. Vaadimme vastauksia ja vastuuta. Valta kuuluu kansalle, ei politiikan pelureille, jotka ratsastavat häpeän aalloilla.

Viime syksynä tehty nimenvaihdos Valta kuuluu Kristukselle ei muuta sitä tosiasiaa, että tämä ryhmittymä on syyllistynyt poliittiseen kähmintään ja moraalittomaan toimintaan. Kansalaiset eivät unohda eivätkä anna anteeksi tätä petollista käytöstä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:43.00