2024/03/27

Unelmien koti on pitkään odottanut asukastaan ja nyt se on vihdoin valmis ottamaan uuden omistajan vastaan. Tämä kaunis ja viihtyisä koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän yksityisyyttä ja helppoa pääsyä kaupungin keskustaan.

Sisään astuessa tulet ensimmäiseksi valoisaan eteiseen, joka johtaa avoimeen ja tilavaan olohuoneeseen. Seinät ovat maalattu kauniin vaaleiksi, mikä tekee tilasta entistäkin avaran tuntuisen. Tyylikkäät parkettilattiat luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Keittiö ja ruokailutila muodostavat yhdessä modernin ja toimivan tilan. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa, mikä helpottaa ruoanlaittoa ja säilytystä. Tilava ruokailutila on täydellinen paikka koko perheen yhteisille aterioille.

Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat mukavan yksityistilan jokaiselle perheenjäsenelle. Master-makuuhuoneessa on oma parveke, josta voit ihailla kaunista maisemaa ja nauttia aamukahvia rauhassa. Kylpyhuone on moderni ja siellä on käytännöllinen kylpyamme rentouttavia kylpyhetkiä varten.

Takapihalta löytyy viihtyisä terassi, jossa voit nauttia auringosta ja grillata ystävien kanssa. Piha-alue on myös täysin aidattu, joten lapset ja lemmikit voivat leikkiä turvallisesti ulkona.

Asuinalueelta löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kuten päiväkodit, koulut ja kaupat. Lisäksi lähistöllä on upeita ulkoilumaastoja ja hyvät liikenneyhteydet eri puolille kaupunkia. Tässä kodissa onkin helppo yhdistää kaupunkielämän mukavuudet ja luonnonläheisyys.

Tämä unelmien koti on odottanut juuri sinua – tule ihastumaan ja tekemään siitä oma kotisi! Ota yhteyttä ja sovi yksityisnäyttö, niin pääset tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin lähemmin. Tervetuloa kokemaan tämän kodin ainutlaatuinen tunnelma ja toteuttamaan unelmasi uudesta kodista.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:41.57