2024/03/29

Kevään lähestyessä monet meistä alkavat kaipaamaan värikkäitä ja piristäviä muutoksia elämäänsä. Voimme sanoa hyvästi talven pimeille ja harmaille sävyille ja tuoda kevään iloa vaatteisiin, sisustukseen ja kauneudenhoitoon uusien trendivärien avulla.

Vuoden 2020 trendivärit tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja mieltymykseen – niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tänä keväänä näemme erityisesti raikkaita pastellisävyjä ja rohkeita kirkkaita värejä.

Pastellisävyt, kuten pehmeä vaaleanpunainen, mintunvihreä ja laventelin sininen, ovat täydellisiä valintoja kevään pukeutumiseen. Ne tuovat mieleen kukkien ja kevään ensimmäiset säteet auringonpaistetta. Yhdistelemällä näitä sävyjä neutraaleihin ja vaaleisiin väreihin saat aikaan tyylikkään ja raikkaan lookin.

Rohkeat kirkkaat värit, kuten keltainen, oranssi ja sinipunainen, ovat myös suosittuja keväällä. Nämä värit tuovat energiaa ja iloa arkeen ja ovat täydellisiä valintoja esimerkiksi ulkoiluvaatteisiin ja urheiluvaatteisiin. Uskaliaat väriyhdistelmät ovat myös erittäin trendikkäitä tänä keväänä, joten voit rohkeasti yhdistellä eri sävyjä keskenään.

Myös lasten muodissa nähdään tänä keväänä runsaasti värejä ja hauskoja kuoseja. Vaaleanpunaiset ja turkoosit sävyt ovat erityisen suosittuja tyttöjen vaatteissa, kun taas hurjat eläinkuviot ja kirkkaat värit ovat suosittuja poikien vaatteissa. Lastenmuodissa saa olla leikkisä ja rohkea, joten anna mielikuvituksesi lentää kun valitset uusia vaatteita lapsillesi.

Myös sisustuksessa nähdään tänä keväänä rohkeita väripilkkuja. Huonekalujen tai tekstiilien vaihtaminen pirteisiin ja värikkäisiin vaihtoehtoihin voi muuttaa koko huoneen ilmeen. Rohkeasti käyttämällä eri sävyjä ja kuoseja voit luoda ainutlaatuisen ja persoonallisen sisustuksen.

Kauneudenhoitoon kevät tuo myös uutuuksia. Huulilla nähdään erilaisia pinkin sävyjä aina vaaleista pastellisävyistä rohkeaan kirkkaaseen. Myös neonväriset kynsilakat ovat saaneet suuren suosion ja ne tuovat eloa ja iloa käsiin.

Kevään trendivärit tarjoavat monia mahdollisuuksia koko perheelle. Muista kuitenkin valita värit, jotka pukevat omaa tyyliäsi ja mieltymyksiäsi – loppujen lopuksi trendeillä ei ole väliä, vaan tärkeintä on tehdä juuri sinut onnelliseksi!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 13:01.10