10118 latausta vuorokaudessa
8963 artikkelia

2024/04/18

Kesä on täällä ja monilla meistä on jo kova kaipuu uusiin kesätrendeihin. Onneksi tälle kesälle onkin tarjolla paljon inspiroivia muotisuuntauksia, joita voimme hyödyntää pukeutumisessa. Tässä artikkelissa käymme läpi kesän kuumimmat trendit, jotta voit päivittää vaatekaappisi uusimpien muotivirtausten mukaisesti.

1. Raikkaat pastellisävyt
Kesän trendiväreihin kuuluu ehdottomasti pastellisävyt. Vaaleanpunainen, mintunvihreä, vaaleansininen ja pastellikeltainen ovat kaikki hyviä valintoja kesäisiin asuihin. Ne tuovat raikkautta ja keveyttä muutenkin jo lämpimään ja aurinkoiseen vuodenaikaan.

2. Röyhelöt ja hapsut
Röyhelöt ja hapsut ovat olennainen osa kesän muotia. Ne tuovat persoonallisuutta ja keveyttä asuihin. Voit valita vaikka hapsullisen hameen tai röyhelöillä koristellun topin ja yhdistää ne yksinkertaisempiin vaatteisiin, jotta lookistasi tulee tasapainoinen.

3. Midimittaiset hameet ja mekot
Pitkät helmat ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa, mutta tänä kesänä miesten suosituiksi nousevat midimittaiset hameet ja mekot eli ne, jotka ulottuvat polvien ja nilkkojen väliin. Näitä tarjotaan monissa eri tyyleissä ja printeissä – kukkakuvioista yksivärisiin.

4. Denim
Denim on aina klassikko, mutta tänä kesänä sitä nähdään erilaisissa ja yllättävissä muodoissa. Voit esimerkiksi valita hieman väljän ja rennon denimhameen ja yhdistää siihen kaarrokeellisen topin tai valita kokoverisen denimlookin farkkujen ja takin muodossa.

5. Paljettitrendi
Paljettitrendiin kannattaa tarttua sillä se tuo juhlavaa ja eläväistä säihkettä asuihin – oli kyseessä sitten juhlamekko tai arkisempi t-paita. Voit valita kokoversioina paljetein koristellut vaatteet tai yksityiskohdissa kuten hihansuissa tai taskuissa.

6. Klassinen ja elegantti naisten puku
Tänä vuonna naisten pukuvalikoima on laajentunut ja suosiota ovat saaneet klassiset ja elegantit puvut. Nämä ovat täydellinen asuvalinta moneen tilaisuuteen ja ne näyttävät tyylikkäiltä niin töissä kuin juhlissakin. Pukuliivit ja väljemmät housut tuovat pukuihin rentoutta ja muodikkuutta.

7. Luonnonmateriaalit
Kesän lämpöiset säät vaativat kevyitä ja hengittäviä materiaaleja, joten tänä kesänä suositaan luonnonmateriaaleja kuten pellavaa ja puuvillaa. Ne näyttävät kauniilta ja tuovat mukavuutta kuumiin päiviin.

8. Kasvitieteelliset kuosit
Kasvitieteelliset kuosit ovat olleet jo muutaman vuoden suosiossa ja ne jatkavat edelleen vahvaa trendiään. Tänä kesänä niitä nähdään erityisesti mekoissa ja topseissa. Voit valita kasveja kuvailevan printin tai pukeutua yksiväriseen vaatteeseen ja lisätä asuun kasvien muotoisia koristeita.

Nyt sinulla on hyvä käsitys tämän kesän trendeistä. Muistathan, että tärkeintä on pukeutua omannäköisesti ja valita mukavia ja itselle sopivia vaatteita. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja löydä oma tyylisi kesän trendeissä! Nyt voit lähteä nauttimaan auringosta ja kuumimmista muotivirtauksista.


Satunnainen:


Vastaavia: