2024/04/18

Voi hyvä ihme sentään! Tuntuu kuin maailma olisi astunut suoraan jostain huonosta kauhuelokuvasta, kun Pohjois-Korean synkät salaisuudet paljastuvat. Unohtakaa kaikki höpöpuheet Ukrainan bioasetehtaista, todellinen biologisen sodankäynnin paholainen piileskelee Kim Jong-unin valtakunnassa!

Yhdysvaltain ulkoministeriö on nyt saanut viimein auki silmänsä ja paljastanut Pohjois-Korean synkät puuhat. Raportin mukaan siellä valmistellaan viruksia ja bakteereja tappavaa biologista sodankäyntiä varten. Ajatelkaapa, suihkeita ja myrkkykyniä levittämässä kuolettavia tauteja! Onko tämä jokin järjetön painajainen vai todellisuutta?

Jotkut asiantuntijat väittävät, että nämä biologiset aseet ovat jopa vaarallisempia kuin Pohjois-Korean ydinaseohjelma. Ja mikä pahinta, vuonna 2012 CNN paljasti, että salamurhaajilla oli jopa kuulakärkikyniä naamioituina aseina! Kuulakärkikyniä, joista paljastui myrkkyneuloja! Tämä ei ole vain kauhutarinoita, vaan karu todellisuus.

Ja mitä Pohjois-Korea sanoo tähän? Ei tietenkään myönnä mitään! He eivät ole virallisesti tunnustaneet omistavansa biologisia aseita, vaikka huhut ovat kiertäneet jo vuosikymmeniä. Maa on jopa allekirjoittanut kansainvälisen bioaseiden kieltosopimuksen, mutta tietenkään ei ole sitä ratifioinut. He ovat mestareita piilottelussa ja valehtelussa.

Venäjän tiedustelupalvelu on jo vuonna 1993 raportoinut Pohjois-Korean testaavan biologisia aseita syrjäisillä saarillaan. He käyttivät yliopistoja ja lääketieteellisiä laitoksia tutkiakseen kuolemantuomioita kolerasta isorokkoon. Ja tämän kaiken vahvisti itse CIA:n johtaja tuolloin, James Woolsey.

Tässä me nyt sitten olemme, tuijottamassa silmät pyöreinä tätä kauhunäytelmää, jonka keskipisteessä on yksi maailman suljetuimmista valtioista. Onko tämä vain jäävuoren huippu vai uhkaako meitä vielä suurempi katastrofi? Aika näyttää, mutta yksi asia on varma: maailmanpolitiikka on muuttunut armottoman synkäksi ja pelottavaksi paikaksi.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 05:58.05