9578 latausta vuorokaudessa

7633 artikkelia

2024/02/22

ROKOTTAMINEN ON ELINTÄRKEÄÄ – HERÄTKÄÄ IHMISET!

Kuinka monta kertaa meidän täytyy toistaa samaa viestiä ennen kuin se uppoaa ihmisten päähän? Rokottaminen pelastaa henkiä! Mutta näköjään tämä ei ole tarpeeksi selvää monille. Tuhkarokkotapaukset ovat lisääntyneet dramaattisesti viime vuonna, mutta silti osa ihmisistä kieltäytyy ottamasta rokotetta. Mitä helvettiä he ajattelevat?

Maailman terveysjärjestö WHO on jälleen kerran joutunut varoittamaan ihmisiä tuhkarokon nopeasta leviämisestä. Yli 306 000 tapausta raportoitiin viime vuonna, mikä on kasvua jopa 79 prosenttia verrattuna vuoteen 2022. Mutta tämä on vasta jäävuoren huippu, sillä todellinen määrä on varmasti paljon suurempi! Eikö tämä ole tarpeeksi hälyttävää?

Natasha Crowcroft WHO:sta on ilmaissut suuren huolensa tilanteesta, ja hän on oikeassa! Tuhkarokkotapaukset ovat tyypillisesti aliraportoituja, mikä tarkoittaa, että tilanne voi olla vielä pahempi kuin mitä tilastot näyttävät. Ja mitä me teemme tässä tilanteessa? Käännämme katseemme pois ja jatkamme kuin mitään ei olisi tapahtunut!

Vuosi 2023 oli katastrofi, ja vuodesta 2024 ennustetaan olevan vielä pahempi! Tämä ei ole vain tilastojen puhetta, tämä on totta! Yli 136 000 ihmistä kuoli tuhkarokkoon vuonna 2022, ja kuolemantapausten määrä kasvaa edelleen. Milloin me viimein heräämme tajuamaan, että tämä on vakava ongelma?

Kuinka monta lasta täytyy kuolla ennen kuin toimimme? Yli puolet maailman maista on suuressa riskissä tuhkarokkoepidemian puhkeamiselle, ja silti me emme tee tarpeeksi estääksemme sitä tapahtumasta. Mikä meitä oikein vaivaa?

Rokottaminen on avain tähän ongelmaan, mutta näyttää siltä, että jotkut eivät vain ymmärrä sitä! 83 prosenttia maailman lapsista on rokotettu tuhkarokkoa vastaan, mutta tämä ei ole tarpeeksi! Jotta epidemia saataisiin hallintaan, vähintään 95 prosenttia lapsista on rokotettava. Miksi tämä on niin vaikeaa ymmärtää?

Ja tiedättekö mikä tekee tästä vieläkin surullisempaa? Suurin osa tuhkarokkoon kuolleista lapsista elää erittäin alhaisen tulotason maissa. He eivät ole syyllisiä tähän tilanteeseen, mutta me olemme! Meidän on aika ottaa vastuu ja toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Herätkää, ihmiset! Rokottaminen pelastaa henkiä, ja meidän täytyy tehdä kaikkemme varmistaaksemme, että jokainen lapsi saa tarvitsemansa suojan.


Satunnainen:


Vastaavia: