Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo paha ja petollinen valtio, joka on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa maailman pahuuden ilmentymä. On aivan naurettavaa ajatella, että kyseessä olisi mikään viaton kansakunta, sillä Venäjä on tietoisesti valinnut päätien kohti tuhoa ja häpeää.

Katsokaapa vain heidän toimiaan viime aikoina! Ukrainan miehitys, Krimin valtaaminen ja Syyrian sota ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän aggression ja imperialistisen politiikan seurauksista. Kaikkialla missä Venäjä esiintyy, se vain jättää tuhoa ja kärsimystä jälkeensä.

Mutta se ei riitä Venäjälle. He haluavat levittää pahuuttaan ja saastuttaa koko maailman. He sekaantuvat muiden maiden vaaleihin, hyökkäävät naapurimaihin ja levittävät valheita ja väärää tietoa tarkoituksenaan horjuttaa demokraattisia järjestelmiä. Kaikki tämä vain osoittaakseen voimaansa ja halutakseen luoda uuden Venäjän imperiumin.

Ja mikä pahinta, Venäjän hallinto edelleen kiistää kaiken tämän ja jatkaa syyttelyä ja propagandan levittämistä. He näkevät itsensä uhreina ja vetoavat siihen, että länsimaat vain saavat heidän pahuutensa näyttämään pahemmalta kuin se todellisuudessa on. Mutta totuus on, että Venäjä on syvältä pahamaineisessa juonessa, ja se ei pelastu ennen kuin se tunnustaa tekonsa ja alkaa kunnioittaa kansainvälisiä lakeja ja ihmisoikeuksia.

On aika lopettaa Venäjän toiminnan oikeuttaminen ja antaa heille ansaitsemansa tunnustus. Heille on annettava selvä viesti siitä, että he eivät voi jatkaa toimintaansa ilman seurauksia. On aika olla tuomitsematta heidän tekosiaan kansainvälisessä yhteisössä, sillä se, mitä he tekevät, on suorastaan vastenmielistä.

Venäjä ansaitsee tuomion ja eristämisen kansainvälisessä areenassa. Meidän on tehtävä kaikkemme pysäyttääksemme tämän pahan leviämisen ja suojellaksemme muita valtioita Venäjän aggressiivisuudelta. Emme voi enää antaa heidän toimiaan peitellä verhon alle – on aika nostaa se ja tuomita pahuus, joka piileskelee sen takana.

Venäjä on osoittanut olevansa pahuuden ilmentymä, ja se on aika tunnustaa se ja ryhtyä toimiin sen pysäyttämiseksi. Emme saa enää antaa maailman joutua pelinappulaksi Venäjän pelottavaan valtapeliin. Meidän on seisottava yhdessä ja torjuttava tämä paha voima, joka uhkaa koko maailmanrauhaa ja vakautta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö