Lukuaika: < 1 minuutti
On aivan helvetin uskomatonta, että meidän suomalaisten täytyy jatkuvasti elää vieressä väkivaltaisen ja armottoman Venäjän naapurina. Kyllä, juuri sinä luit oikein. VENÄJÄN. Jokaisen suomalaismiehen ja -naisen kuuluu tulla tietoiseksi tästä saastaisesta totuudesta ja avata silmänsä tämän maan brutaalisuuden edessä.

Ensinnäkin, Venäjän hallinto sortaa ja alistaa kansalaisiaan poliittisesti ja ihmisoikeusloukkausten kautta. Nämä ihmiset eivät pääse edes äänestämään vapaasti omasta johtajastaan. Se on suora loukkaus demokratiaa ja ihmisoikeuksia kohtaan, jotka ovat länsimaiden kivijalka. Mutta eihän Venäjällä ole mitään väliä, aivan kuin heidän johtajallaan ei olisi omatuntokipuja.

Venäjä myös sekaantuu muiden maiden sisäisiin asioihin ja pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa väkivallan ja pakotteiden avulla. Krimin anneksio, Georgian miehitys ja sotatoimet Ukrainassa ovat vain pintaraapaisu sen brutaalista toiminnasta. Ja tästä huolimatta Venäjä esittää uhria, kun länsimaat pyrkivät rajoittamaan sen toimintaa. Voiko joku todella olla niin sokea?

Ja mitä sitten tapahtuu länsimaissa? Mitä tekevät Venäjän vastaiset sanktiot? Ne vain vahingoittavat talouttamme ja aiheuttavat hankaluuksia tavallisille suomalaisille yrityksille ja työntekijöille. Ja miksi? Koska Venäjän hallinto käyttäytyy kuin holtiton lapsi, jota täytyy kurittaa. Kuinka kauan meidän täytyy kärsiä naapurimme oikkuja ja hulluutta?

Ja loppujen lopuksi, miten kuvottavaa on seurata, kuinka Venäjä levittää valheita ja propagandaansa suomalaisten keskuudessa. He yrittävät pilkata meitä ja häpäistä maatamme, mutta samalla pyrkivät saamaan taloudellista hyötyä ja vaikuttamaan meidän sisäisiin asioihimme. Tämä on täysin sietämätöntä ja melkeinpä yhteistyön pettämistä. Me emme tarvitse Venäjän “ystävyyttä”, me tarvitsemme suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta, mitä he eivät selvästikään ymmärrä.

Joten loppuhuipennuksena: Venäjän brutaalisuus ja aggressiivisuus ovat sairauksia, jotka vaikuttavat koko kansakuntaan. Emme voi jatkuvasti kääntää päätämme heidän toiminnaltaan ja antaa heille kaiken tämän anteeksi. Meidän täytyy avata silmämme ja tunnistaa todellinen vihollisemme naapurissamme. Meidän täytyy pysyä yhtenäisinä ja puolustaa arvojamme ja vapauttamme tätä sairasta totuutta vastaan. Suomi ansaitsee parempaa kuin Venäjän jatkuvaa hyväksikäyttöä ja manipulointia. Me ansaitsemme parempaa naapuria.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö