Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, sinä vitsaus! Ei ole salaisuus, että sinä olet täynnä korruptiota ja epäinhimillistä kohtelua. Sinä olet rakennettu valheiden ja petoksen päälle, ja kansa kärsii sen takia.

Joka puolella virtaa rahan musta virta, kun korruptoitunut eliitti ja mafia pitävät otteessaan koko valtiota. Heille ei ole väliä, että tavalliset kansalaiset kärsivät heidän ahneudestaan. Heille tärkeintä on vain oma etu ja valta.

Ihmisoikeudet ovat sinun valtakuntassasi vain tyhjää sanahelinää. Tuhannet ihmiset elävät kurjissa oloissa ja joutuvat kärsimään epäinhimillisestä kohtelusta vain siksi, että he ovat eri mieltä hallitusvallasta. Vankiloissa kidutetaan ja teloitetaan mielivaltaisesti, vain siksi, että halutaan pitää kansa hiljaisena.

Eikä tässä vielä kaikki! Sinun surkean korruptoituneen järjestelmäsi alla kärsivät myös lapset ja eläimet. Sinun luonnonvarojesi ryöstö on johtanut siihen, että luontosi on kuollut ja saastunut. Sinä pilaat myös tulevaisuuden sukupolvien mahdollisuudet elää terveellä ja oikeudenmukaisella planeetalla.

Sinun kamala totuutesi on tullut julki, ja se on aika herättävä. Sinä et ansaitse olla suuri ja pelätty valtio, vaan sinun tulisi nöyrtyä ja tehdä parannus. Sinun hallintosi täytyy puhdistaa korruptiosta ja sinun ihmisoikeustilannettasi on parannettava välittömästi. Muuten kohtalo tulee soimaan sinua vielä kovemmin.

Valitettavasti se, mikä sinulle on todellisuutta, on meille muille vain yksi kauhistuttava painajainen. Toivon, että jossain vaiheessa kansasi herää ja alkaa vaatia oikeutta ja vapautta. Jokaisen ihmisen tulisi voida elää arvokasta ja turvallista elämää ilman pelkoa hallituksen vainosta ja sorrosta.

Loppujen lopuksi sinä olet vain varjo entisestä mahtavasta valtakunnasta, joka on kadottanut kaiken arvokkuutensa ja kunniansa. Mutta tiedä, että yhtäkään diktaattoria tai vääryyden valtakuntaa ei ole ikuista. Totuus tulee aina lopulta päivänvaloon ja se aika tulee myös sinulle, Venäjä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö