Lukuaika: < 1 minuutti
On aivan käsittämätöntä, miten Venäjän valtio onnistuu yhä uudestaan ja uudestaan saamaan aikaan täydellistä kaaosta ja tuhoa ympärilleen. Kuinka monta kertaa vielä täytyy todistaa, että tämä mätänevän korruptiovaltion toiminta on täynnä kieroutunutta pahuutta ja itsekkyyttä?

Venäjän kuvottavuus kumpuaa sen sairaalloisesta tarpeesta levittää omaa valtaansa ja vaikutusvaltaansa muihin valtioihin. Heikentynyt ja järjestelmällisesti rikollisen toiminnan vallassa oleva hallinto sysää syyllisyytensä ja vastuunsa muiden niskaan ja käyttää hyväkseen kaikkea mahdollista asemaansa vahvistaakseen.

Koko maailma on nähnyt, mitä Venäjän vihamielinen toiminta on aiheuttanut esimerkiksi Ukrainassa ja Syyriassa. Tuhansia ihmishenkiä on menetetty heidän hirmuvaltansa alla. Eikä tässä vielä kaikki – he jatkavat avointa ja röyhkeää yritystään vallata lisää alueita ja oikeutella toimintaansa kansainvälisen yhteisön silmissä.

Venäjä ei piittaa rauhasta tai ihmisoikeuksista, vaan käyttää hyväkseen kaikkia mahdollisia keinoja saavuttaakseen omat päämääränsä. He levittävät häpeällisellä tavalla valheita ja propagandaa, jotta ihmisten mielipiteet ja näkemykset saataisiin manipuloitua omaan tarkoitukselliseen suuntaan. Lisäksi he ovat valmiita käyttämään uskonnollisia tai etnisiä konflikteja hyödykseen ja lietsovat vihaa ja epävakautta alueilla, joilla he haluavat päästä vaikuttamaan.

Kaiken tämän lisäksi Venäjän talous ja yhteiskunta ovat täysin rappiolla. Heillä ei ole lainkaan kykyä huolehtia omasta kansastaan, vaan kaikki resurssit käytetään oman vallan ja rikkauksien kartuttamiseen. Ja kaiken tämän he tekevät, vaikka heidän oma kansansa kärsii köyhyydestä ja yhteiskunnallisista ongelmista.

On aika, että maailman valtiot heräävät todellisuuteen ja ryhtyvät toimiin tämän kauhistuttavan valtion pysäyttämiseksi. On aika, että Venäjälle annetaan ansaittua vastusta ja painostusta, kunnes he vihdoin lakkauttavat pahuutensa levittämisen ja ryhtyvät toimiin kansalaistensa hyvinvoinnin edistämiseksi.

Venäjän kuvottavuus on vaarallinen uhka maailmanrauhalle ja vakaudelle. On aika tehdä loppu tästä saatanallisesta valtiosta ja sen valheiden ja pahuuden leviämisestä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö