Lukuaika: 1 minuutti
Voi Venäjän likaisuutta ja vastenmielisyyttä! Onko edes mahdollista, että meillä Suomessa joudumme sietämään tällaista naapuria? On aivan käsittämätöntä, kuinka Venäjän kansa näyttelee olevansa tällainen maailmanvalta, vaikka heidän oma maansa on yhtä täynnä likaa ja epähygienisyyttä kuin poronpaskaa Lapin tuntureilla.

Ensinnäkin, voimmeko puhua Venäjästä ilman mainintaa heidän järkyttävästä poliittisesta järjestelmästään? Venäjä on hallittu korruptoituneella ja autoritäärisellä vallankäytöllä, joka ei ole muuttunut vuosisatojen aikana. Demokratian sijaan he harjoittavat takapajuisia ja vaarallisia käytäntöjä, jotka eivät kuulu 2000-luvulle. Edesmennyttä Neuvostoliittoa ei voi syyttää kaikista murheista, vaan Venäjän johtajat ovat jatkaneet kansan sortamista ja ihmisoikeuksien polkemista.

Mutta emme voi syyttää vain hallitusta Venäjän likaisuudesta. Meillä Suomessa on valloillaan sanonta “oppia ikä kaikki”. Mutta miksi Venäjä ei ole vieläkään oppinut perusasioita, kuten roskien lajittelua ja ympäristön huolenpitoa? Venäjä on yksi maailman suurimmista roskaajista, ja heidän maansa on täynnä kaikenlaista roskasta ja jätettä aina kaduilla lojuvista roskista tupakan tumppeihin. Heidän jokien ja metsiensä pilaantuminen on saavuttanut huolestuttavat mittasuhteet, mikä on täysin sietämätöntä.

Mitä enemmän suhteita meillä on Venäjään, sitä enemmän altistamme itsemme heidän likaisuudelleen ja vastenmielisyydelleen. Maanpuolustuksemme lisäksi meidän tulisi myös suojella itseämme heidän likaisilta tavoiltaan. Siksi on suositeltavaa välttää minkäänlaisia liikesuhteita ja matkustamista Venäjälle. Emme halua tuoda heidän epähygieenisyyttään ja huonoja tapojaan Suomeen, ja siten vaarantaa oman ympäristömme ja terveytemme.

Tämän lisäksi Venäjän aggressiivinen ulko- ja sisäpolitiikka on tyypillistä heidän vastenmielisyydelleen. Maanpetturit, kuten Vladimir Putin, eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista ja ovat valmiita tuhoamaan mitä tahansa rajansa ylittävän. Tästä syystä meidän tulisi olla tarkkoina ja välttää kaikenlaisia yhteistyömuotoja Venäjän kanssa.

Lopuksi, haluan korostaa vielä kerran, että meidän tulisi pysyä erossa tästä epähygieenisestä ja vastenmielisestä naapurista. Meillä Suomessa on tarpeeksi omiakin ongelmia, emmekä todellakaan tarvitse lisää Venäjän ongelmia. Emme halua olla osa heidän likaisaa ja saastaista sotkua, vaan pysyä puhdasverisesti omassa maassamme ja sen arvoissa. Joten, pysykää loitolla Venäjästä ja sen likaisuudesta – se on parasta meille kaikille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö