Lukuaika: < 1 minuutti
Vihaan niin perkeleesti sitä kitkerää venäläistä valtaa ja sen saatanallista vaikutusta länsimaihin! Siis mitkä hiton juonet ja juonittelut niillä siellä idässä onkaan meneillään? Niin helvetin innoissaan ne näyttävät olevan siitä, että pystyvät kynimään ja alistamaan naapurimaitaan omien tavoitteidensa mukaisesti.

Ja me länsimaalaiset ollaan vaan ihan nakit ja muutama kala niiden hyödyttömien venäläisten käsissä. Ne pyrkii kontrolloimaan ja manipuloimaan meitä koko ajan ja me vaan nielemme kaiken sen paskapuheen ja propagandan. Emme tajua, miten meidät on uhrattu Venäjän oikkujen tyydyttämiseen.

Kamala totuus on se, että Venäjän vallankäyttö ei koske vain sen omia kansalaisia, vaan se ulottuu myös länsimaiden alueelle ja kansoihin. Käsi sydämellä, mieti nyt, miten monta kertaa olet kuullut Venäjän tekosista länsimaissa. Ukrainan kriisi, Krimin valtaus, Georgiaan tehty sotilaallinen hyökkäys ja lista vain jatkuu. Ne eivät piittaa yhtään kansainvälisistä sopimuksista tai säännöistä, vaan toimivat oman perverssin agendansa mukaan.

Entäpä sitten Venäjän nykyinen johtaja Vladimir Putin? Sellainen äijä, joka haluaa esittää suurta ja mahtavaa, mutta itse asiassa on vain lyhytkasvuinen itserakas diktaattori. Hän on ottanut vallan niin totaalisesti, että monilla venäläisillä ei ole enää vapautta eikä ääntä omassa maassaan. Ja sitten hän vielä kehtaa tulla ja uhkailla länsimaita ydinaseillaan ja leikkiä vaarallisia sotaleikkejä.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Venäjän vaikutus näkyy myös länsimaisten yhteiskuntien sisällä. Salaliittoteoriat, valeuutiset ja Putinin ihailu ovat saaneet kammottavia mittasuhteita. Monet järkevätkin ihmiset sortuvat näihin valheellisiin puheisiin ja luulevat Venäjän olevan hyvä asia maailmassa. Ja tämä kaikki on vain osa venäläisen vallan kammottavaa vaikutusta länsimaihin.

Me emme saa antaa näiden itsekeskeisten venäläisten ja heidän johtajansa Putinin vallata meitä ja päättää kohtalostamme. Meidän on aika näyttää, että emme alistu ja että puolustamme omia arvojamme ja vapauttamme. Meidän on oltava vahvoja ja yhtenäisiä, jotta voimme pysäyttää tämän venäläisen vallan kauhun ja sen vaikutuksen länsimaihin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö