Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se maa, joka on vuosisatojen ajan aiheuttanut pelkoa, kauhua ja vihaa naapurimaiden keskuudessa. Se maa, jonka tavoitteena on ollut levittää valtaansa ja alistaa kaikki sen ympärillä olevat maat. Venäjä, joka on käyttänyt brutaalia voimaa ja sortoa saadakseen tahtonsa läpi.

Venäjän vallan kauhut ovat levinneet ympäri maailmaa ja jättäneet jälkeensä tuhoa ja kärsimystä. Tuhansia ihmisiä on kuollut Venäjän invaasion seurauksena ja miljoonat ovat joutuneet pakenemaan kotimaitaan sen takia. Venäjä on levittänyt valtaansa raakalaismaisesti ja sortanut kaikkia niitä, jotka eivät kunnioita sen valta-asemaa.

Mutta miksi Venäjä on niin ällöttävä? Miksi se jatkaa toimintaansa, vaikka se on aiheuttanut kärsimystä ja tuhoa ympärillään? Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että Venäjä ei välitä muista ihmisistä. Se on itsekeskeinen ja ahne maa, joka pyrkii ainoastaan omiin etuihinsa.

Venäjä on myös täynnä korruptiota. Sen hallinto on mätä ja epäluotettava. Johtajat käyttävät valtaa hyväkseen ja varastavat kansan varoja omiin taskuihinsa. Se on kuin tauti, joka leviää kaikkialle ja tuhoaa kaiken, mitä se koskettaa.

Ja mitä tulee Venäjän aggressiiviseen ja provosoivaan käytökseen, se on vain osoitus sen pelosta menettää valtaansa. Venäjä pelkää muiden maiden kasvavaa vaurautta ja vaikutusvaltaa. Se pelkää menettävänsä asemansa maailmalla ja siksi se yrittää pelotella ja hallita muita kansoja.

On aika sanoa tarpeeksi. On aika pysäyttää Venäjä ja sen kurja valta. On aika saada maa vastuuseen teoistaan ja osoittaa, ettei sen toiminta ole hyväksyttävää.

Venäjän pelottelu ja uhkailu eivät enää toimi. Me emme alistu Venäjän vallan alle. Me emme anna sen tuhota meitä ja naurettavia yrityksiään saada alistettua muita maita. Me seisomme yhdessä ja tuomitsemme Venäjän toimet.

Venäjää on pidetty vuosisatoja suurvallan aseman arvoisena, mutta todellisuudessa se on vain pelokas maa, joka käyttää brutaalia voimaa ja pelottelua hallitakseen muita. On aika avata silmämme ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todella on – ällöttävänä ja vaarallisena maana.

Me emme enää pelkää Venäjää. Me emme alistu sen valtaan. Me seisomme yhtenäisinä ja sanomme sen ääneen – Venäjän vallan kauhut eivät enää hallitse maailmaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö