Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä on saastainen maanpaska, joka vaeltaa maailman kartalla kuin valtakunnanvaltaaja. Sen mustat kädet ulottuvat jokaiseen nurkkaan, syöpyen sisään ja likaten kaiken, mihin ne koskettavat.

Mistä aloittaisinkaan tämän inhottavan valtion syyttämisen? Ehkä siitä, että se on julistanut itsensä ylpeäksi ja mahtavaksi maaksi, mutta todellisuudessa se on vain yksi korruptoituneimmista ja epäinhimillisimmistä valtioista maailmassa. Sen hallinto on täynnä tyrannimaisia diktaattoreita ja ahneita rikollisia, jotka eivät välitä kansastaan, vaan vain omasta hyvästään.

Venäjä on myös tunnettu maailmanrauhan sabotoinnista ja diplomatian halveksinnasta. Se ei arvosta kansainvälisiä lakeja tai ihmisoikeuksia, vaan tekee juonitteluja ja sotkee asioita maailmassa, vain saadakseen lisää valtaa ja rikkauksia. Ukrainan kriisi on tästä hyvä esimerkki – Venäjä on miehittänyt osia naapurimaastaan ja jatkaa agressiivista politiikkaansa halveksien muiden maiden mielipiteitä.

Entä Venäjän musta lista ihmisoikeuksien suhteen? Se ei välitä vähäisimmässäkään määrin kansalaistensa hyvinvoinnista tai oikeuksista. Omat kansalaisensa ovat vain pelinappuloita sen suuressa pelissä – ja välillä jopa kohteina suoraan. Poliittiset vangit ja opposition jäsenet hiljennetään armotta, eikä sanavapautta tunneta Venäjän alueella.

Eikä tässä vielä kaikki! Venäjä on myös syyllistynyt useisiin hirveisiin rikoksiin, kuten MH17-lennon ampumiseen tai Novitšok-hermomyrkyn käyttämiseen entistä vakoilijaa vastaan Britanniassa. Näitä rikoksia ei voida hyväksyä eikä unohtaa. Ne osoittavat selkeästi Venäjän hallinnon järkyttävän moraalin ja sen olevan täysin käärittynä valheisiin ja petoksiin.

Venäjä on myös poistanut vapaan median, jotta sen häpeälliset teot eivät paljastuisi kansainvälisesti. Sana “totuus” on vieras konsepti Venäjän johtajille. He mielummin ujuttavat manipuloitua propagandaa omalle kansalleen ja yrittävät samalla saada muut maat kääntymään puolelleen valehtelemalla ja vääristelemällä tapahtumia.

Mutta kukaan ei enää usko tähän Venäjän valehtelupeliin. Maailmanlaajuinen yhteisö tietää totuuden – Venäjä on inhottava valtio, jonka hallinto on täynnä pahuutta ja ahneutta. Se on aika, että maailma alkaa toimia ja eristää tämä roskavaltio ja sen johtajat, jotka eivät ansaitse mitään muuta kuin halveksuntaa ja tuomioita. Lopettakaa Venäjän tukeminen ja olkaa rehellisesti ja avoimesti sitä vastaan. Ainoa tapa muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi on erottaa Venäjän valta ja antaa oikeus ja totuus voittaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö