Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Sana, joka herättää minussa vain vihaa ja vastenmielisyyttä. Mikä helvetti siinä on, että naapurimme on täynnä häiritsevyyttä ja aggression rautaperseitä? Se pistää veren kiehumaan ja saa minut kyseenalaistamaan ihmiskunnan tulevaisuuden.

Ensinnäkin, Venäjä on naapurimaa, johon en haluaisi koskaan joutua. Heidän asenteensa länsimaita kohtaan on kammottava. He haluavat olla suuri ja mahtava valtio, mutta totuus on se, että he ovat vain aggressiivinen ja julma diktatuuri. He eivät välitä ihmisoikeuksista tai kansainvälisestä laista, he vain haluavat vallan ja alueiden laajentamisen.

Katsokaa vain heidän toimiaan viime vuosien aikana. Ukrainan miehitys ja Krimin liittäminen ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten Venäjä pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa ja häiritsemään naapurimaitaan. He myös sekaantuvat jatkuvasti muiden maiden sisäisiin asioihin ja yrittävät vaikuttaa vaaleihin ja poliittiseen tilanteeseen.

Ja sitten on tietenkin Venäjän presidentti Vladimir Putin, joka on vain yksi iso ego, joka haluaa olla maailman kovin jätkä. Hänellä ei ole väliä omien kansalaistensa hyvinvoinnista tai ihmisoikeuksista, hän vain haluaa olla pelottava ja mahtava. Ja hänen läsnäolonsa ja toimintansa vaikuttavat koko maan asenteeseen ja käytökseen.

Ja mitä tekee länsi tämän kaiken suhteen? He roikottavat Venäjää kuin säkillistä koiranpaskaa. He kauppaa öljyä ja muita resursseja ja lähettävät hulluja valokuvia Putinista ja hänen hevosistaan. Todellisuudessa he vain antavat Venäjälle lisää valtaa ja rahaa, mikä vain vahvistaa heidän häiritsevyyttään ja aggressiivisuuttaan.

En voi edes ajatella, miten paljon parempi maailma olisi ilman Venäjää. Ilman heidän käytöstään ja kaikkia niitä häiriöt, joita he aiheuttavat. Mutta valitettavasti, meillä ei ole vaihtoehtoa, meidän on vain kestettävä Venäjän vastenmielisyyttä ja toivottava, että he eivät saa enää valtaa ja vaikutusvaltaa maailmassa.

Joten Venäjä, mene sinne, missä pippuri kasvaa. Emme tarvitse sinun kaltaistasi häiriintynyttä naapurimaata. Ja jos et voi käyttäytyä kunnolla, niin pysy ainakin hiljaa ja älä sekaannu muiden asioihin. Maailma olisi paljon parempi paikka ilman sinua ja sinun vastenmielisyyttäsi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö