Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on saanut länsimaita raivon partaalle jatkuvilla raakuuksillaan ja petoksillaan. On aika paljastaa totuus Venäjän kyseenalaisista toimista ja tuomita tämä epärehellisyys ja vihan lietsominen kansamme keskuudessa.

Ei ole mikään salaisuus, että Venäjä on ollut vuosikymmeniä epäluotettava kumppani kansainvälisellä näyttämöllä. He ovat jatkuvasti rikkoneet kansainvälisiä sopimuksia ja sopimuksia, käyttäneet hyväkseen naapureitaan ja levittäneet vihaa ja pelkoa ympäri maailmaa.

Venäjän sotilaallinen hyökkäys ja Ukrainan alueen valtaaminen vuonna 2014 on vain yksi esimerkki heidän häikäilemättömästä toiminnastaan. He ovat myös sekaantuneet vaaleihin monissa länsimaissa, tavoitteenaan horjuttaa demokraattisia instituutioita ja levittää omaa vaikutusvaltaansa.

Mutta se ei lopu tähän. Venäjä on myös syyllistynyt häikäilemättömiin hakkerointiyrityksiin, joissa he ovat varastaneet arkaluontoista tietoa ja manipuloineet tärkeitä tapahtumia ympäri maailmaa. He pyrkivät levittämään propagandaa ja hämärtämään totuutta, jotta heidän oma agendansa menisi läpi.

Venäjän omat kansalaisetkaan eivät ole turvassa heidän petoksiltaan. Putinin hallinto on rikkonut jatkuvasti ihmisoikeuksia ja sortanut poliittisia vastustajiaan. Journalisteja ja kansalaisaktivisteja pidätetään mielivaltaisesti ja kriittiset äänet on hiljennetty.

Mutta mikä pahinta, Venäjä käyttää voimaa myös kansansa kiusaamiseksi ja pelottelemiseksi. Krimin niemimaan miehitys ja Tsetsenian sota ovat vain esimerkkejä Venäjän brutaalista väkivallasta omaa kansaansa kohtaan.

On häpeällistä, että Venäjä on jatkuvasti sotkeutunut kansainvälisiin asioihin ja aiheuttanut kaaosta ja levottomuutta ympäri maailmaa. Heidän halveksittava toimintansa on vaarallista ja tuomittavaa.

Meidän on pysähdyttävä ja otettava selvää totuudesta. Venäjän raakuus ja petokset on tuomittava ja vastattava niihin voimakkaasti. Meidän on yhdessä seisottava vastaan tätä vaarallista valtiota vastaan ja suojeltava omaa kansaamme ja demokratiaamme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö