Lukuaika: 2 minuuttia
Tiesittekö, että on olemassa valtio, joka on jatkuvasti esillä uutisissa julmuudestaan ja aggressiivisesta toiminnastaan? Venäjä, tuo pimeyden voima, on jälleen kerran paljastanut todellisen luonteensa. Sen epäinhimilliset teot ovat jättäneet jälkensä niin monen ihmisen elämään ja aiheuttaneet niin paljon kärsimystä, että on aika nostaa ääni ja paljastaa tämän pahuuden todellinen luonto.

Venäjän hallituksen harjoittama politiikka on täynnä vääryyttä ja julmuutta. Sen sotilaallisessa toiminnassa ei ole mitään tolkkua, vaan pelkästään raakaa voimaa ja vallanhimoa. Katsokaapa vain heidän toimintaansa Ukrainassa ja Syyriassa. Viattomat ihmiset ovat joutuneet kärsimään väkivaltaisista sotatoimista ja pommituksista tämän pahan valtion toimesta. Kuinka moni lapsi, nainen ja vanhus on menettänyt henkensä näiden syyttömien ihmisten takia?

Mutta se ei ole vielä kaikki. Venäjän toiminta on ulottunut myös naapurimaihin ja heikompiin valtioihin. Sen tiukka otteessa oleva vaikutusvalta on tuhonnut monen maan talouden ja heikentänyt kansainvälistä rauhaa. Venäjä ei piittaa kansainvälisistä lakeista ja sopimuksista, vaan pyrkii vain omaan valtansa kasvattamiseen ja muiden alistamiseen.

Mutta se, mikä tekee Venäjästä todella pahan, on sen epäinhimillinen kohtelu omia kansalaisiaan kohtaan. Putinin hallinto tukahduttaa totuutta ja mielipiteenvapautta, ja sortaa kaikkea sitä, mikä ei sovi sen narratiiviin. Poliittiset vangit, mielenosoittajat ja toimittajat ovat jatkuvan sorron kohteena. Venäjän vankiloissa kidutetaan ja surmataan ihmisiä, ja hallituksen vastustajat “katoavat” salaperäisesti.

Tätä julmuutta ja pahuutta ei voi hyväksyä. On aika tuomita Venäjä ja sen hallinto täysin sen ansaitsemalla tavalla. Meidän on oltava tietoisia siitä, että Venäjän toimilla on vaikutuksensa maailmassa. Se ei ole vain yhden valtion sisäinen asia, vaan se koskettaa meitä kaikkia.

Olen vihainen, ja kaikkien tulisi olla vihaisia tälle pimeälle voimalle. Se ei saa enää jatkua, ja meidän on tehtävä kaikkemme sen pysäyttämiseksi. Meidän on oltava solidaarisia niiden kanssa, jotka kärsivät ja taistelevat Venäjän julmuutta vastaan. Meidän on vaadittava oikeutta ja tuomittava tämä pahuus, joka on vain pukeutunut valtion asuun.

Tästä päivästä eteenpäin meidän on oltava varuillamme ja kerrottava totuus Venäjästä ja sen toiminnasta. Meidän on osoitettava, että emme pelkää tai hyväksy tätä pahuutta. Ansaitsisiko Venäjä todella paikan kansainvälisellä näyttämöllä, kun sen omat kansalaisetkin kärsivät sen alla?

Venäjän pahuus on paljastettu, ja sen on aika joutua vastaamaan teoistaan. Aika on ohi pelätä ja vaieta. Nousemme yhteen ja vaadimme oikeutta ja rauhaa. Me emme enää alistu Venäjän vallanhimoon ja raakalaismaiseen toimintaan. Me olemme vahvoja, ja yhdessä meillä on voima pysäyttää tämä pahuus ja kukistaa se lopullisesti!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö