#Totuuspuolue’en perustamisen yrittäminen on hyvä esimerkki siitä, kuinka poliittisten liikkeiden syntymisessä ei ole kyse pelkästään hyvistä aikomuksista ja hienoista periaatteista, vaan myös käytännön realiteeteista – kuten resurssien saatavuudesta ja ajankohdasta. Totuus-puolueen #kannattajakorttien puuttuminen yli tuhannella #äänioikeutetulla henkilöllä on vakava este sen pääsemiselle edes #vaaleihin. Tämän lisäksi #vaalit ovat jo nurkan takana, joten aikaa ei ole enää riittävästi kerätä tarvittavia #kannattajakortteja.

Totuus-puolueen verkkosivuilta löytyy monia hienoja periaatteita, jotka moni suomalainen voi allekirjoittaa. #Totuuden, #oikeudenmukaisuuden ja #laillisuuden palauttaminen ovat tärkeitä tavoitteita kaikille #poliittisille liikkeille. Kuitenkin, kuten arvasitkin – kyseessä on ”vaihtoehtoinen totuus”, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että #Totuus-puolueen arvot ja tavoitteet eivät välttämättä vastaa kaikkien suomalaisten näkemyksiä henkilöityneenä.

Lisäksi on huomattava, että poliittisten puolueiden perustaminen ei ole helppoa missään päin maailmaa. Vaikka #Totuus-puolueen perustajilla on vahva #motivaatio ja #halu muuttaa #yhteiskuntaa paremmaksi, se ei riitä. Poliittisen liikkeen menestyminen vaatii myös laajan #tukijoukon, merkittävän #rahoituksen ja #strategisen #suunnitelman.

Vaikka Totuus-puolueen perustaminen näyttää tällä hetkellä epäonnistuneen, se on tärkeä muistutus siitä, että #poliittinen aktiivisuus ja yhteiskunnallinen keskustelu ovat aina tärkeitä. Kaikki #poliittiset liikkeet, jotka pyrkivät vaikuttamaan #yhteiskuntaan ja muuttamaan sitä paremmaksi, ansaitsevat kunnioitusta. Tärkeintä on kuitenkin, että #politiikka ja #yhteiskunnallinen #keskustelu perustuvat #tosiasioihin ja avoimeen #vuoropuheluun eri näkemyksiä edustavien ihmisten välillä – se ilmeisesti tässä kyseisessä #puolueessa ei pidä paikkaansa?

Lue myös:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta