2023/03/22

#Totuuspuolue’en perustamisen yrittäminen on hyvä esimerkki siitä, kuinka poliittisten liikkeiden syntymisessä ei ole kyse pelkästään hyvistä aikomuksista ja hienoista periaatteista, vaan myös käytännön realiteeteista – kuten resurssien saatavuudesta ja ajankohdasta. Totuus-puolueen #kannattajakorttien puuttuminen yli tuhannella #äänioikeutetulla henkilöllä on vakava este sen pääsemiselle edes #vaaleihin. Tämän lisäksi #vaalit ovat jo nurkan takana, joten aikaa ei ole enää riittävästi kerätä tarvittavia #kannattajakortteja.

Totuus-puolueen verkkosivuilta löytyy monia hienoja periaatteita, jotka moni suomalainen voi allekirjoittaa. #Totuuden, #oikeudenmukaisuuden ja #laillisuuden palauttaminen ovat tärkeitä tavoitteita kaikille #poliittisille liikkeille. Kuitenkin, kuten arvasitkin – kyseessä on “vaihtoehtoinen totuus”, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että #Totuus-puolueen arvot ja tavoitteet eivät välttämättä vastaa kaikkien suomalaisten näkemyksiä henkilöityneenä.

Lisäksi on huomattava, että poliittisten puolueiden perustaminen ei ole helppoa missään päin maailmaa. Vaikka #Totuus-puolueen perustajilla on vahva #motivaatio ja #halu muuttaa #yhteiskuntaa paremmaksi, se ei riitä. Poliittisen liikkeen menestyminen vaatii myös laajan #tukijoukon, merkittävän #rahoituksen ja #strategisen #suunnitelman.

Vaikka Totuus-puolueen perustaminen näyttää tällä hetkellä epäonnistuneen, se on tärkeä muistutus siitä, että #poliittinen aktiivisuus ja yhteiskunnallinen keskustelu ovat aina tärkeitä. Kaikki #poliittiset liikkeet, jotka pyrkivät vaikuttamaan #yhteiskuntaan ja muuttamaan sitä paremmaksi, ansaitsevat kunnioitusta. Tärkeintä on kuitenkin, että #politiikka ja #yhteiskunnallinen #keskustelu perustuvat #tosiasioihin ja avoimeen #vuoropuheluun eri näkemyksiä edustavien ihmisten välillä – se ilmeisesti tässä kyseisessä #puolueessa ei pidä paikkaansa?

Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 04:52.58