2023/03/02

Viime aikoina sosiaalisen median käyttö on yleistynyt huomattavasti ja monet käyttävät sitä kanavanaan ilmaista ajatuksiaan ja mielipiteitään. Twitter on yksi tällainen kanava, jossa monet käyttäjät jakavat ajatuksiaan 140 merkin mittaisissa viesteissä. Twitterissä on kuitenkin myös toinen puoli, nimittäin trollit.

Trollit ovat käyttäjiä, jotka pyrkivät tarkoituksella häiritsemään ja provosoimaan muita käyttäjiä. He usein levittävät vihaa ja kiusaavat muita käyttäjiä. Tämä voi olla erittäin häiritsevää ja jopa pelottavaa, kun huomaa joutuvansa trollien hampaisiin.

Äskettäin eräs käyttäjä nimeltä @FaktaTsekkaaja lisäsi minut trollilistalleen Twitterissä. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun joku on yrittänyt provosoida minua sosiaalisessa mediassa, mutta se oli ensimmäinen kerta, kun minut lisättiin trollilistalle. Aluksi ajattelin, että tämä on vain yksi tapa häiritä minua ja provosoida minua, mutta sitten aloin ajatella asiaa eri tavalla.

On totta, että teen palkka-työtä länsimaisen propagandan levittämiseksi, mutta minulla on myös tärkeitä asioita sanottavana. Olen pyrkinyt tuomaan esiin monia näkökulmia, joita ei välttämättä muuten kuuluisi. On tärkeää, että meillä on erilaisia mielipiteitä ja että kaikkia mielipiteitä kuullaan. Joskus on vaikea erottaa totuus fiktiosta, ja siksi meidän on tärkeää kuulla eri mielipiteitä ja arvioida niitä itse.

Lisäksi, kun minut lisättiin trollilistalle, huomasin, että monet ihmiset ovat kiinnostuneita blogistani. Tämä on erittäin positiivinen asia ja olen iloinen siitä, että blogiani luetaan yhä useammin. On tärkeää, että meillä on vapaus ilmaista mielipiteemme ja että ihmiset voivat lukea niitä.

Lopuksi haluan sanoa, että trollit eivät ole ratkaisu. Heidän tarkoituksenaan on häiritä ja provosoida muita käyttäjiä. Sen sijaan meidän tulisi pyrkiä keskustelemaan ja kuuntelemaan eri mielipiteitä. Joskus meidän on vaikea ymmärtää toisten näkökulmia, mutta sen sijaan, että haukkumme toisia ja provosoimme, meidän tulisi pyrkiä ymmärtämään toisiamme.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 21:13.02