Sivusto on Venäjän palvelunestohyökkäyksen kohteena – Slava Ukraini!


#Venäjä huutaa pelosta kun #Ukraina saamassa uusia #panssarintorjunta-ammuksia – #USA neuvoo Venäjää vetämään #panssarivaunut pois Ukrainasta jos pelottaa että niitä tuhotaan

23/03/2023

Yhdysvallat neuvoo Venäjää vetämään panssarivaununsa pois, mikäli Ukrainan uraaniammukset huolestuttavat. Tämä kommentti on osa Britannian päätöstä toimittaa köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia Ukrainalle. Venäjä on uhonnut, että tämä toimitus lisää merkittävästi sodan eskalaation riskiä ja on uhannut Britanniaa vakavilla seuraamuksilla.

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston koordinaattori John Kirby on neuvonut Venäjää vetämään panssarivaununsa pois Ukrainasta, mikäli uraaniammukset huolestuttavat. Hänen mukaansa Venäjän olisi turvallisinta siirtää panssarivaununsa pois Ukrainasta jos Venäjä on syvästi huolissaan niiden hyvinvoinnista.


Avainsanat: