10144 latausta vuorokaudessa
9079 artikkelia

2023/03/25

Videolla sotilaat väittävät, että heidät lähetettiin tarkoituksella #teurastukseen #Vodyanen hyökkäyksen aikana, kun “toinen linja” esti heidän perääntymisen – ampumalla kaikki omansa. Aluksi 161 hengen yksiköstä on elossa terastuksen jälkeen enää vain muutamia kymmeniä miehiä.

Tämä on järkyttävä #paljastus, joka herättää kysymyksiä Venäjän #armeijan toiminnasta ja #sotilaiden kohtelusta. Onko Venäjän sotilaiden #ihmisoikeuksia loukattu? Miksi heidät lähetettiin tietoisesti #kuolemaan?

Sotilaat väittävät myös, että heiltä kiristetään #rahaa “verottamalla”, mikä tarkoittaa, että heiltä peritään #ruplia joita käytetään yksikön toiminnan rahoittamiseen. Ne, jotka kieltäytyvät maksamasta, lähetetään suoraan #eturintamalle ja jos he loukkaantuvat, heidät poistetaan sairaaloista vielä parantumattomilla haavoilla ja lähetetään takaisin etujoukkoihin.

Tämä on erittäin huolestuttavaa, sillä sotilaat joilla ei ole varaa maksaa “veroja”, ovat alttiimpia loukkaantumisille ja kuolemalle taistelussa. Tämä tarkoittaa myös, että heidän mahdollisuutensa saada #hoitoa tai #apua on erittäin vähäinen.

Venäjän #hallituksen on otettava tämä vakavasti ja ryhdyttävä toimiin estääkseen tällaisen kohtelun sotilaitaan kohtaan. Sotilaiden on annettava mahdollisuus käyttää oikeuksiaan ja heidän ihmisoikeuksiaan on kunnioitettava.

On myös tärkeää, että Venäjän sotilaiden tilannetta seurataan tarkasti ja että kansainväliset #ihmisoikeusjärjestöt tarkkailevat tilannetta. Sotilaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistaminen on ensisijaisen tärkeää ja Venäjän hallituksen on toimittava välittömästi sen varmistamiseksi.

Vaihtoehtoisesti Venäjä voi poistua Ukrainan omistamilta alueilta jos se haluaisi estää nuorten miesten teurastuksen.


Satunnainen:


Vastaavia: