2023/05/05

Venäläinen yksityisarmeijan johtaja, PMC Wagnerin johtaja Prigozhin, on ilmoittanut vakavasta ammusten puutteesta ja yksikön vetäytymisestä Bakhmutista 10. toukokuuta.

Tämä päätös on tehty tilanteen ollessa kestämätön. Wagnerin joukot ovat kohdanneet vakavia haasteita taistellessaan Bakhmutissa ja ammusten puute on vain yksi niistä. Tämä osoittaa myös, että Venäjän yksityisarmeijan kyky toimia itsenäisesti on rajoitettu.

On tärkeää muistaa, että tämä päätös on vain osa laajempaa geopoliittista näytelmää. Venäjän vaikutusvallan kasvattaminen Itä-Ukrainassa on ollut jatkuvaa ja Wagnerin toiminta on ollut yksi tapa saavuttaa tätä tavoitetta.

Tilanne Itä-Ukrainassa on edelleen epävakaa ja taistelut jatkuvat. On tärkeää, että kansainvälinen yhteisö seuraa tilannetta tarkasti ja toimii sen mukaisesti. Ukrainan itsenäisyyttä ja alueellista koskemattomuutta on puolustettava ja kaikki osapuolet on saatava neuvottelemaan rauhanomaisen ratkaisun löytämiseksi sotaan.

Toivon, että tilanne Itä-Ukrainassa ratkeaa pian ja että rauha palaa alueelle. On tärkeää, että Venäjä ja sen yksityisarmeijat lopettavat toimintansa Ukrainassa ja että kaikki osapuolet sitoutuvat rauhanomaiseen ratkaisuun sodassa.

Alla olevassa #video’ssa kuolleita venäläisiä sotilaita, sisältö ei sovi herkille!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:29.28