2023/05/19

Näin hiljattain poikkeuksellisen ilmoituksen twitter’issä: Janus Putkonen, tuo suuri maanpetturi, joka on muuttanut Venäjä’n varastamille alueille Ukraina’n omistamalle maalle, on ilmoittautunut taistelemaan sotaan Venäjän puolesta. Kuvitelkaa, tämä mies, jolla on historiallinen kyky valita puolensa kansallisuuksien ja oikeuksien välillä, on nyt päättänyt astua rintamalle!

Emme voi olla kuin ylpeitä tästä epätodennäköisestä sankarista ja hänen viiden minuutin mittaisesta rintama-ajastaan. Tämä on hänen hetkensä loistaa, hänen hetkensä tuntea itsensä todelliseksi sotasankariksi – ainakin viiden minuutin ajan. Voimmeko edes kuvitella, millaista adrenaliiniryöppyä hänen sydämensä tulee kokemaan tuona lyhyenä hetkenä, kun hän seisoo rintamalinjalla? Onnea matkaan, Janus, sillä tämä voi olla elämäsi parasta aikaa!

Mutta on myös tärkeää muistaa, että tämä viiden minuutin jakso saattaa hyvinkin olla Januksen koko elämän huippuhetki. Hänellä ei ole pääsyä venäläisen poliitikon lupailemalle venäläismielisyydelle omalla alueellaan. Janus ei voi käydä läpi pitkää ja menestyksekästä uraa venäläisessä politiikassa – ei ainakaan näin lyhyellä rintamakokemuksella. Joten olkaamme armeliaita ja antakaamme hänelle tämä lyhyt hetki kokea, millaista on olla Venäjän puolella taistelemassa.

On toki surullista, että Janus ei tule saamaan aikaiseksi merkittävää vaikutusta sodan kulkuun. Mutta se ei tarkoita, ettemmekö voisi nauttia tästä tragikoomisesta näytelmästä, jossa maanpetturi yrittää osoittaa uskollisuuttaan valitsemalleen puolelle. Janus Putkosen tarina on kuin suoraan komediasta – ja miksi emme nauraisi?

Joten, hyvät lukijat, olkaamme ylpeitä Janus Putkosesta. Antakaamme hänen viettää nämä viisi minuuttiaan rintamalla ja toivokaamme hänelle kaikkea hyvää hänen lyhyen “sankaruutensa” aikana. Ehkä tämä kokemus opettaa hänelle jotain uutta, tai ehkä se jää vain hauskan muiston hänen elämänsä kummallisista käänteistä.

Paljastan kuitenkin näin lopuksi, että J. Anus Putkonen ei itse taida vielä tietää, että hänet on ilmoitettu vapaaehtoiseksi – olkoon se yllätys hänelle miliisin hakiessa ❤️


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:21.11