2023/09/26

Ano Turtiainen ja Janus Putkonen – Salaliittojen taustalla CIA

Suomalaisessa poliittisessa maisemassa on aina ollut tilaa salaliittoteorioille ja hupaisille huhuille. Viime aikoina yksi nimi on kuitenkin noussut ylitse muiden – Ano Turtiainen. Turtiainen on ollut aktiivinen somepersoona ja entinen Yhden Kauden PoisPotkittu kansanedustaja, mutta viimeaikaiset väitteet hänen suhteestaan Janus Putkoseen ovat saaneet monet pohtimaan: Onko tässä kyseessä CIA:n hallinnoima operaatiossa, vai onko Ano vain hakenut uutta harrastusta?

Mikä on MV-lehti?

MV-lehti on nettijulkaisu, joka on tunnettu epätavallisista uutisistaan ja räväköistä kannanotoistaan. Usein sivustolta löytyy väitteitä, jotka eivät pidä paikkaansa, mutta silti se onnistuu keräämään yllättävän suuren seuraajajoukon sileän aivokuoren omaavia yksilöitä. Onko kyseessä todellinen uutissivusto vai pelkkä nettihumorin lähde? Se jääköön lukijan pääteltäväksi.

Janus Putkonen – CIA:n agentti?

Ano Turtiaisen väitetään paljastaneen Janus Putkosen olevan agentti, ja tämä on herättänyt monissa mielenkiinnon. Onko Janus Putkonen todella saanut ohjeensa jostain syvältä CIA:n holvista? Vai onko hän vain Venäjä’n oma James Bond, joka kulkee pimennossa ja toimii maailman pelastamiseksi yksi somepäivitys kerrallaan?

Putkosen vaikutus Moskova’ssa

Kuinka yksi venäläinen valhe-nettijulkaisu voi vaikuttaa maailmanpolitiikkaan? Se on kysymys, joka monelle tulee mieleen kuullessaan väitteitä Janus Putkosen toiminnasta. Turtiaisen mukaan Putkonen kykenee vaikuttamaan asioihin Moskovassa. Mutta kuinka tämä tapahtuu? Onko hänellä suorat linjat Kreml’issä vai käykö hän vain kääntymässä lähikaupassa?

Ano Turtiaisen pelko omasta tulevaisuudestaan

Viimeisin Ano Turtiaisen julkaisema video on herättänyt monissa kysymyksiä. Videolla Turtiainen puhuu pelostaan omasta tulevaisuudestaan. Onko hän saanut vihiä jostakin, jota me emme tiedä? Pelkääkö hän joutuvansa parvekkeelta tippumisen uhriksi tupakoinnin seurauksena vai onko ikkunanpesu liian vaarallista hommaa?

Katso itse ja päätä mielipiteesi

Lopulta, meillä kaikilla on mahdollisuus katsoa Ano Turtiaisen uusin video ja pohtia, mitä siinä todella tapahtuu. Onko kyseessä vakava varoitus vai pelkkä hupailu? Voimme aina luottaa suomalaiseen huumoriin ja Ano Turtiaisen oveliin tempauksiin, mutta jätetään ovet raolleen salaliittoteorioillekin. Sillä kuka tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu? Ehkäpä James Bond venäläisessä muodossa saapuu pelastamaan päivän – tai sitten Ano Turtiainen jatkaa tupakointiaan parvekkeellaan, tulevaisuudestaan huolimatta.

Katso video itse ja päätä, oletko valmis astumaan Ano Turtiaisen ja Janus Putkosen salaliittojen maailmaan, vai jatkatko arkista elämääsi ilman CIA:n agentteihin liittyviä mietteitä. Yksi asia on kuitenkin varma: Suomalainen poliittinen skene ei koskaan lakkaa yllättämästä meitä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:09.47