2023/06/10

Tänään oli mitä hulvattomin tapahtuma, nimittäin Korona rokotehaitta-konferenssi Y59. En voinut olla nauramatta, kun katsoin tallenteen tästä suuresta tapahtumasta. Kuvittele, että siellä väitettiin Suomessa olevan peräti 4 miljoonaa korona rokotehaitasta kärsivää henkilöä! Kuulostaa melkoiselta määrältä, vai mitä?

Tämän suurtapahtuman kutsuvieraslistalla oli kuitenkin melko hiljainen meno, sillä paikalle oli saapunut vain noin 20 henkilöä. Eikö se olekin aivan mahtavaa? Rajoitettu määrä osallistujia ja sitten vielä tämä suuri määrä rokotehaitasta kärsiviä. Voisi melkein sanoa, että tapahtumajärjestäjät pyrkivät pitämään homman hieman salaisena.

Puhujina tilaisuudessa kuultiin muun muassa Rainer Täysmaito. Kyllä, ihan oikein kuulit, Täysmaito! Ehkä hän toi mukanaan kaiken sen täyteläisyyden, jota tilaisuus tarvitsi. Onneksi tallenne soitettiin gramofonista joten kaikki paikalla olevat pääsivät nauttimaan hänen viisauksistaan.

Paikalla oli myös henkilö, joka pukeutui kellastuneeseen lääkärintakkiin. Hän näytti oikein viralliselta ja tärkeältä. Ehkä hänellä oli kaikki vastaukset korona rokotehaittoihin liittyen. Tai sitten hän vain halusi näyttää muodikkaalta kellertävässä takissaan. Kuka sen tietää?

Kaiken kaikkiaan tämä 8 tunnin mittainen tilaisuus, johon sai osallistua maksua vastaan, antoi hieman kyseenalaisen kuvan tapahtuman luonteesta. En voi olla ajattelematta, että tässä saattaa olla jälleen kerran kyseessä hölmöläisten hommaa. Y59 tuntuu yhtä höpöltä kuin kaikki muut vastaavat tapahtumat aiemmin. Ehkäpä tässä vain vedetään pässiä narusta ja rahastetaan kun vielä voi?

Joka tapauksessa, tämä korona-rokotehaitta konferenssi Y59 jää varmasti monen mieliin, olipa se sitten vakavasti otettava tilaisuus tai ei. Ehkäpä seuraavalla kerralla paikalle saapuu vielä enemmän ihmisiä, tai ehkäpä koko tapahtuma jää unohduksiin. Aika näyttää, mitä hulvattomuuksia tulevaisuus tuo tullessaan.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:18.56