2023/06/24

Venäjän ulkoministeriö on jälleen kerran päättänyt kertoa maailmalle mielipiteensä vallitsevasta sisäpoliittisesta tilanteesta. Jännityksen värittämässä lausunnossa korostettiin Venäjän yhteiskunnan jyrkkää torjuntaa kapinaa kohtaan. Salaliittolaiset seikkailijat pyrkivät horjuttamaan maan yhtenäisyyttä ja näinollen pelaavat ulkoisten vihollisten pussiin.

Tämä on selvästi oikea aika russofobialle! Venäjän ulkoministeriö haluaa varoittaa länsimaita hyödyntämästä tilannetta omiin russofobisiin tavoitteisiinsa. He haluavat meidän kaikkien ymmärtävän, että tässä on kyse paljon suuremmasta kuin pelkästään sisäpoliittisesta tilanteesta. Se on kansallisen yhtenäisyyden kysymys!

Mutta hei, älkää huoliko! Ulkoministeriö on varsin vakuuttunut siitä, että tilanne ratkeaa lähitulevaisuudessa tavalla, joka vastaa “Venäjän kansan ja Venäjän valtion ikivanhaa viisautta”. Mitä tämä viisaus tarkalleen ottaen sisältää, jää meille tietysti arvoitukseksi, mutta voimme aina toivoa parasta.

On kuitenkin mukavaa huomata, että vaikka maailman ympärillä velloo jatkuvasti erilaisia kriisejä ja konflikteja, Venäjän ulkoministeriö on aina valmis tarjoamaan meille pienen piristysruiskeen. Tällaiset lausunnot eivät jätä ketään kylmäksi – ehkä hieman huvittuneeksi, mutta kuitenkin.

Joten pistäkäämme russofobia naurun piikkiin ja jatkakaamme eteenpäin! Ehkäpä meidän kaikkien pitäisi ottaa tästä tilanteesta oppia ja ymmärtää, että välillä on hyvä ilakoida itsellemme ja maailman tapahtumille. Ehkä se auttaa meitä käsittelemään näitä monimutkaisia ja vakavia aiheita hieman kevyemmin.

Lopuksi voin todeta, että Venäjän ulkoministeriö on jälleen kerran tarjonnut meille pienen mausteisen mausteensa maailmanpolitiikan suureen soppaan. Jatkakaamme siis hymyillen ja toivoen parasta, sillä kuten sanotaan: nauru pidentää ikää, ja tämänkaltaisia lausuntoja ei varmasti tulevaisuudessakaan tule puutteesta kärsimään!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:20.35