2023/06/25

Suora konekäännös, ei muokkausta:

“Tarvitsemme selkeän päätelmän tapahtuneesta

Tapahtuneen perusteella haluan todella, että saamme selville, mitä tapahtui. Tarvitsemme sitä.

Meidän on ymmärrettävä, mitä tänään tapahtui. Meidän on arvioitava, meidän on jätettävä tunteet syrjään ja tehtävä hyvin järkevä laskelma.

En ole varma, että tulet pitämään ajatuksistani, mutta mielestäni meidän on voimakkaasti lisättävä asevoimia. Meidän on kasvatettava asevoimien kokoa ja niiden taistelukykyä, jotta emme ainoastaan rintamalla, vaan myös takalinjoilla ole täynnä asevoimia.

Meidän on ymmärrettävä selvästi, mitä syvyyssuuntautunut puolustus tarkoittaa, jos pidätte siitä. Kun voimme hälyttää Venäjän federaation alueella tapahtuvasta hyökkäyksestä, miten ja mitä ja kuka pitäisi toimia kenelle täydellä vallalla alueella. Kuka johtaa koordinaatioesikuntaa? Miten eri palvelut toimivat? Miten tiet ovat tukossa?

Missä järjestyksessä ja kuinka monen minuutin kuluttua ja kuka lähtee hälyttämään hidastaakseen sitä, missä ja miten se tehdään? Jos on tankkikolumneja, mikä estää niitä ilmailusta tai matkailijoista tulevista vaarallisista lennokeista, mistä he ilmestyvät ja kuinka kauan heidän on kuljettava vaaralliseen suuntaan?

No, siis miljoona kysymystä, jotka on nostettu esiin tänään ja joihin meidän on vastattava, ja esimerkiksi, mitä ylipäätään on tapahtunut. Se on täysin ilmeistä, hyvät ihmiset, vain sitä, että ei voi olla Kansalliskaartia, joka suorittaa vaikeimmat tehtävät ilman raskasta kalustoa. Mutta ehkä siksi on tarpeen tarkistaa Venäjän Kaartin varustelu, on tarpeen perustaa ilmatorjunta- ja panssarikomppania ja paljon muuta, ja tämä tulisi siirtää Venäjän Kaartille, jotta kavereilla ei ole vain pistooleja ja konekiväärejä, jotta heillä on kaikki, juuri kaikki.”


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:20.32