12236 latausta vuorokaudessa
9916 artikkelia

Kadyrovilaiset julkaisivat noloa videomateriaalia joukoistaan Kolomnassa, Moskovan alueella. Vaikka Wagner-joukot olivat jo aikoja sitten lähteneet, he esittivät yhä etsivänsä heitä.

Todellinen tarina paljastaa kuitenkin, että he eivät pystyneet tavoittamaan Wagner-joukkoja lainkaan, sillä he jämähtivät useisiin liikenneruuhkiin.

Kuvittele tilanne: Kadyrovilaisten komentaja istuu huolestuneena panssaroitujen autojensa takapenkillä, kun joukot lähtevät kohti Kolomnaa. Heidän tehtävänään on löytää jäljellä olevat Wagner-joukot ja tuoda heidät oikeuden eteen. Varmuuden vuoksi joku on vielä vinkannut heille, että Wagnerin miehet piileskelevät jossain lähellä.

Aluksi kaikki näyttää sujuvan hyvin. Joukot etenevät vauhdilla kohti Kolomnaa, ja tunnelma on odottavainen. He ovat täynnä itsevarmuutta ja luottavat tehtäväänsä. Kukaan ei kuitenkaan osaa aavistaa, että pian koittaa kohtalokas liikenneruuhka.

Juuri kun he luulevat saavuttavansa Wagner-joukot, he joutuvat jumiin mittavaan liikenteen solmukohtaan. Autojen edessä ja takana näkyy vain autoja, autoja ja vielä lisää autoja. Kadyrovilaisten mieliala alkaa hieman laskea, mutta he eivät aio antaa periksi.

He yrittävät soittaa tuttavilleen liikenteenohjaukseen ja pyytää apua, mutta vastaus on aina sama: “Pahoittelut, mutta tällä hetkellä emme pysty tekemään mitään. Joudutte odottamaan, kunnes ruuhka hälvenee.” Ruuhka hälvenee? Sehän voisi kestää ikuisuuden!

Tuntien kuluessa Kadyrovilaisten joukkojen kärsivällisyys alkaa horjua. Komendantti huomaa, miten huvittava tilanne oikeastaan on. Joukot, jotka yrittävät esittää koviksia ja etsiä kateissa olevia sotilaita, ovat jumissa liikenteessä. Se on kuin suoraan komediaelokuvasta.

Lopulta heidän on myönnettävä tappionsa liikenteelle. Kadyrovilaisten komentaja, joka on alkanut tuntea itsensä entistä nolommaksi, joutuu kääntymään takaisin. Wagner-joukot jäävät etsimättä ja jatkavat piileskelyään jossain muualla.

Tämä tapaus paljastaa jälleen kerran, että elämä voi heittää eteen odottamattomia käänteitä. Jopa voimakkaat ja itsevarmat Kadyrovilaisten joukot voivat joutua kiusallisiin tilanteisiin. Ehkäpä tämä muistuttaa meitä siitä, ettei kannata liikaa yrittää esittää jotain, mitä ei oikeasti ole.

Joka tapauksessa, toivon Kadyrovilaisten joukoille onnea ja menestystä tulevissa tehtävissään. Toivottavasti seuraavalla kerralla heidän tie ei törmää liikenneruuhkiin, vaan he pääsevät suorittamaan tehtävänsä ilman kommelluksia.


Satunnainen:


Vastaavia: