2023/08/15

Kyllä vain, kolme bulgaria’n kansalaista on napattu epäilyttävistä puuhistaan ja pidätetty epäillystä vakoilusta Venäjä’lle. Voitko kuvitella, kuinka he ovat kituneet vankilassa jo helmikuusta saakka?

Ja sittenhän näitä tyyppejä syytetään ihan väärennetyistä henkilöllisyysasiakirjoista “epäasiallisin aikein”. Kyllä kai, Orlin Roussev, Bizer Dzhambazov ja Katrin Ivanova pistettiin häkkiin omista tekemistään feikeistä papereista. Luettelossa taitaa olla passit, henkilökortit ja muut mukavuudet Britannia’lle, Bulgaria’lle, Ranska’lle, Italia’lle, Espanja’lle, Kroatia’lle, Slovenia’lle – lisäksi vielä Kreikka sekä Tsekki.

Oletettavasti nämä kolme sankaria ovat pyörineet Ison-Britannian maaperällä jo vuosia, hankkien leipänsä erilaisista töistä ja asuen ihan tavallisissa esikaupunkilaiskodeissa. Nämä terroristit eivät ole vielä ehtineet vastaamaan syytteisiin, mutta odotapas vain, tammikuussa on aika astua oikeuden eteen, niinhän BBC kertoo.

Eikä siinä vielä kaikki! BBC kertoo, että Ison-Britannian terrorismi’n vastainen poliisi on sanonut käyttävänsä yhä enemmän aikaansa valtiollisten uhkien ja vakoilun tapauksissa, erityisesti Moskova’an liittyen. Ja tiedätkö mitä? Samaa laulua lauletaan myös Saksa’ssa ja Puola’ssa. Elokuussa nämä maat ilmoittivat napanneensa venäläisiä vakoojia, jotka olivat keränneet ja levittäneet herkkää tietoa sekä levittäneet Putinismi-propaganda’a.

Voihan venäläiset vakoojat! Maailma ei näytä olevan tarpeeksi suuri heidän vakoilu’lleen ja jaarittelulleen. Kukaan ei tunnu olevan turvassa heidän silmiltään ja korviltaan.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:13.07