Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42650 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/09/13

Pakko kai se on myöntää, että maailma voi olla täynnä yllätyksiä, mutta tämä ottaa kyllä hatunnoston arvoisen sijan outojen tapahtumien listalla!

Näyttää siltä, että Ramzan Kadyrov, joka tunnetaan ainakin poliittisista yhteyksistään Putin’iin, joutui erikoiseen tilanteeseen. Häntä väitettiin kuljeskelevan Groznyn kaduilla pyjamassa, ja Venäjän FSB:n oli pakko puuttua asiaan. Tästä tarinasta ei huumoria puuttunut, sillä FSB joutui ottamaan yhteyttä itse Putin’iin, Venäjän presidenttiin, joka määräsi Kadyrovin lentämään Moskova’an huumeongelmansa hoitoon.

Kuvaus tilanteesta tuntuu suorastaan elokuvamaiselta: Syyskuun 6. päivän aamu vaihtui 7. päiväksi, ja Kadyrov oli huumeiden voimakkaassa vaikutuksessa koko päivän. Herätessään varhain 7. syyskuuta hän päätti lähteä kävelylle pyjamassaan, jättäen vartijat kotiin.

Kadyrovin päämäärästä ei ole varmaa tietoa, mutta pian hänen lähipiirinsä saapui paikalle, ja FSB antoi heille määräyksen. Kadyrov vietiin pois ja palautettiin asunnolleen, jonka jälkeen FSB ilmoitti tapahtuneesta Putinille. Venäjän presidentti antoi kiireellisen määräyksen viedä Kadyrov Moskovaan hoitoon. Kadyrov lähetettiin samana iltana lentokoneella Moskovaan, missä hänet pakotetaan käymään (uudelleen) huumeiden vastaisessa hoidossa.

Tämä tarina varmasti herättää monenlaisia kysymyksiä. Mitä oikein tapahtui? Kuinka Kadyrov joutui tähän tilanteeseen? Onko tämä vain huhu vai totta? Kadyrovin poliittiset vastustajat saattavat hieraista silmiään ja epäillä tapahtumien kulkua, mutta totuus jää nähtäväksi.

Yksi asia on kuitenkin varma: tämä tarina osoittaa, että poliittisessa maailmassa voi tapahtua mitä tahansa, ja joskus se voi olla niin omituista, että sen voi tuskin uskoa todeksi.

Pitäkäämme silmämme auki ja odottakaamme, kuulemmeko vielä lisää tästä kummallisesta episodista.