Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2869 artikkelia

0:00

2023/10/01

Venäjän poliisivoimat ovat kriisissä, ja se ei ole yllätys kenellekään. Tämä maa, joka väittää olevansa maailman suurin ja mahtavin, ei kykene pitämään omia poliisejaan tyytyväisinä. Kuinka häpeällistä!

Stressi ja huonot palkat ajavat poliiseja pois alaltaan. Onko tämä tapahtuva maassa, joka väittää olevansa vauras ja vahva? Poliisit ovat antaneet kaikkensa, mutta heitä ei palkita. He joutuvat vaihtamaan alaa, esimerkiksi taksikuskeiksi, jotta voivat ansaita kunnollisen elannon.

Ja sitten on tämä korruptio. Venäjän poliisivoimat ovat niin ylikuormittuneet, että he eivät voi edes aloittaa uusien tapausten tutkintaa. Onko tämä tapa luoda oikeudenmukainen yhteiskunta? Todisteita väärennetään, ja pidätyskiintiöitä liioitellaan. Missä oikeus ja rehellisyys ovat tässä kaikessa?

Venäjän sisäministeriö puhuu “kriittisestä pulasta poliiseista”. No, ei ole ihme, kun poliisit hylkäävät tämän hylkäävän järjestelmän. On aika tehdä muutoksia, Venäjä, ja kohdella poliiseja oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Muuten rikollisuus vain kasvaa, ja yhteiskunta hajoaa käsiin.