2023/10/04

Tulevaisuudessa Venäjällä saatetaan joutua turvautumaan hieman erikoisiin keinoihin, jos mielialalääkkeet käyvät vähiin ja kansan mieliala uhkaa mennä mollivoittoiseksi. Kysymys kuuluukin: “Loppuvatko mielialalääkkeet kokonaan Venäjällä?” Ja vieläpä lisäkysymys: “Tarvitseeko Venäjä’n aloittaa vesijohtoveden fluoraaminen Moskova’sta Uraliin saakka?”

Venäläiset ovat tunnetusti vahvoja ja sitkeitä, mutta jokainen tarvitsee joskus pienen mielialan piristyksen hörppäämällä pontikkaa. Tähän asti mielialalääkkeet ovat tarjonneet apua monille venäläisille, mutta viime aikoina on noussut huoli siitä, että lääkkeitä saattaa olla saatavilla vähemmän.

Jos mielialalääkkeiden tarjonta Venäjällä vähenisi ettei niitä enää riitä kaikille, voisi se johtaa mielialojen heilahteluihin suurella mittakaavalla. Kuvitellaanpa tilanne, jossa Venäjän kansalaiset palaavat juurilleen etsimään muita tapoja pitää huolta mielenterveydestään.

Yksi mielenkiintoinen ehdotus voisi olla vesijohtoveden fluoraaminen Moskovasta Uraliin saakka. Fluori on tunnetusti hyväksi hampaille, mutta voiko se auttaa myös mielialan kohottamisessa? Ehkäpä vesijohtoveden fluoraaminen voisi olla vastaus Venäjän mielialahaasteisiin!

Tietenkin tämä ajatus on enemmän naurettavaa harkintaa kuin vakava ratkaisu mielialalääkkeiden puutteeseen. Todellisuudessa Venäjällä, kuten kaikkialla muuallakin, mielialanhoitoon tarvitaan ammattilaisia, terapiaa ja lääkkeitä. Toivotaan, että Venäjä löytää keinot varmistaa, että kansalaiset saavat tarvitsemaansa hoitoa, eikä vesijohtoveden fluoraaminen jää pelkäksi hulvattomaksi ideaksi – ehkäpä sota aiheuttaa mielialaongelmia ryZZille?

Loppujen lopuksi, olipa tilanne millainen tahansa, Venäjällä on vahva perinne itkeä vaikeuksilleen ja keksiä ratkaisuja yhdessä.

Joten ehkäpä heidän paras mielialalääkkeensä onkin köysi ja lähimetsän korkea puu?


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:09.32