Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2868 artikkelia

0:00

2023/11/01

Kahden Putinin mysteeri – vitsikäs matka Venäjän johtajan kloonimaailmaan.

Japanilaiset asiantuntijat kasvojentunnistuksessa ja äänen tunnistuksessa ovat päätelleet, että teoria Vladimir Putin’in kaksoisolennoista, jotka korvaavat hänet julkisissa tilaisuuksissa, saa yhä enemmän kannatusta. Tämä tieto julkaistiin britannia’n The Sun -lehdessä.

Analysoimalla Putinin erilaisia puheita nykyaikaisen tekoälyn avulla japanilaiset asiantuntijat ovat päätelleet, että Venäjä’n presidentillä on todennäköisesti vähintään kaksi kopiota itsestään.

Toinen kaksosista tunnistettiin “oikeaksi” Putiniksi, joka osallistui Punaiselle torille toukokuussa 2023. Vertaamalla tämän Putinin kasvonpiirteitä siihen, joka ajoi Mercedes Benz -autolla Krim’in sillan yli joulukuussa 2022, japanilaiset asiantuntijat havaitsivat vain 53%:n samankaltaisuuden.

Vieläkin pienempi samankaltaisuus, vain 40%, havaittiin “paraati-Putinin” ja presidentin välillä, joka vieraili Mariupol’issa maaliskuussa 2023. Valtion televisiossa esitetyt videot osoittivat tämän Putinin ajavan halki raunioituneen kaupungin, kiertävän kerrostalorakennustyömaata, keskustelevan asukkaiden kanssa ja vierailevan niin kutsutussa kolmen huoneen asunnossa antaen ohjeita varapääministeri Marat Khusnullinille.

Putinin kasvonpiirteiden samankaltaisuus Mariupolissa ja Putinilla Krimin sillalla oli vain 18% japanilaisten tutkijoiden mukaan. Heidän tekoälyyn perustuva analyysinsä “osoittaa selvästi” vähintään kahden Putin-kaksoisolennon mahdollisuuden.

Ehkäpä Venäjällä onkin yllättävästi kolme Putinia – tai ehkäpä klooneja vain syntyy kuin sieniä sateessa.

Mysteeri jatkuu 😂

Lue myös aiempi artikkeli aiheesta: