10525 latausta vuorokaudessa
9480 artikkelia

2023/09/14

Putin ja hänen levottomat jalat: Mysteerin ratkaisu Kreml’in kulisseissa

Venäjän presidentin Vladimir Putinin toimet ovat olleet monenlaisten spekulaatioiden kohteena vuosien varrella, mutta yksi asia on pysynyt jatkuvasti pinnalla: hänen raajojensa liikehdintä tai liikkumattomuus. Nämä salaperäiset eleet ovat herättäneet uteliaisuutta niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja ne ovat antaneet aihetta lukuisille vitsailuille ja teorioille.

Putinin jalat – Morse-koodia vai jalkojen tanssia?

Viime aikoina Putinin jalkojen levottomuus on saanut erityistä huomiota. Videolla Venäjän johtajan ja Pohjois-Korean Kim Jong-unin tapaamisesta Putin näyttää vispaavan jalkateräänsä tuon tuosta. Hän nostaa vasemman jalkaterän ylös lattiasta ja heiluttelee sitä puolelta toiselle. Tämä ele on nähty myös muissa valtiotapaamisissa, kuten Valko-Venäjän johtaja Aljaksandr Lukašenkan seurassa.

Ukraina’n sisäministeriön neuvonantaja Anton Geraštšenko on jopa vitsaillut Putinin lähettävän jalallaan Morse-koodia. Mutta voisiko tämä olla totta, vai onko Putinin levottomilla jaloilla jokin toinen selitys?

Putin ja hänen jäykät kädet

Putin ei ole kuitenkaan pelkkä jalkojen vispailija. Hänen käsiensä liikkumattomuus on ollut toinen huomionarvoinen piirre. Useissa tilanteissa Putin on pitänyt käsiään luonnottoman staattisina, ikään kuin ne olisivat liimattuina paikoilleen. Kuuban presidentti Miguel Diaz-Canelin vierailulla Putinin käsien jäykkyys oli niin huomattavaa, että se herätti kummastusta.

Erityisesti eräs tilanne herätti närkästystä, kun Putin roikutti oikeaa käsivarttaan jäykkänä huitoessaan vasemmalla hyttysiä. Kuvat tilanteesta levisivät laajasti sosiaalisessa mediassa, ja moni ihmetteli, mikä sai Putinin kädet näyttämään niin liikkumattomilta.

Huhuja ja teorioita

Huhuja ja teorioita Putinin raajojen liikehdinnästä ja liikkumattomuudesta on liikkunut paljon. Jotkut ovat väittäneet, että Putinilla on terveysongelmia, jotka vaikuttavat hänen kykyynsä liikkua normaalisti. Toiset ovat esittäneet, että Putin yrittää tarkoituksella näyttää voimakkaalta ja hallitsevalta pitämällä raajansa liikkumattomina.

Kello, joka ei näytä aikaa

Lisäksi on muitakin merkillisiä piirteitä Putinin käytöksessä. Hän on usein vilkuillut ranteestaan kelloa, vaikka näyttää siltä, ettei kädessä olekaan perinteistä ajannäyttäjää. Tämä on saanut aikaan monia spekulaatioita siitä, miksi Putin tekee näin.

Johtopäätös: Mysteeri jää elämään – Putin ei

Vaikka on esitetty lukuisia teorioita ja vitsailtu Putinin raajojen liikehdinnästä ja käyttäytymisestä, totuus pysyy yhä hämärän peitossa. Ehkäpä Putinin tarkoituksena onkin pitää meidät kaikki arvuuttelemassa. Olipa kyseessä sitten terveysongelmat, tahallinen eleiden käyttö tai jotain aivan muuta, Putinin levottomat jalat ja jäykät kädet ovat yksi niistä arvoituksista, jotka jäävät ratkaisematta niin kauan kuin Kremlin kulissit pysyvät tiiviisti suljettuina. Joka tapauksessa, näistä mysteerisistä eleistä on tullut osa Putinin persoonaa, ja ne pitävät maailman puhumassa ja arvailemassa vielä pitkään.


Satunnainen:


Vastaavia: