2023/12/07

Venäläissotilaiden raakuudet paljastuivat – Ukrainan tiedustelupalvelu SBU julkaisee karua tietoa sotarikoksista.

Ukrainan tiedustelupalvelu SBU on iskenyt jälleen naulan Venäjän sotilaallisen toiminnan arkkuun paljastamalla kauhistuttavia yksityiskohtia venäläissotilaiden tekemistä sotarikoksista. Tuorein paljastus liittyy kauhistuttavaan tapaukseen, jossa venäläissotilaat ovat siepanneet, raiskanneet ja murhanneet viattoman ukrainalaisnaisen, jatkaen sen jälkeen julmuuttaan polttamalla hänen ruumiinsa.

Kyseinen kammottava teko paljastui SBU:n sieppaamasta puhelusta, jossa venäläissotilas, koodinimeltään Rafael, avaa tapahtuneita hirveyksiä venäläistoimittaja Guzel Kudaševalle. Rafael paljastaa, kuinka baškiirisotilaat, palvellen 36. rykmentin 7. komppanian Marat Safinin 3. pataljoonassa, syyllistyivät inhimillisen kunnioituksen täydelliseen puutteeseen. He juopottelivat, sieppasivat siviilin, raiskasivat hänet ja lopulta polttivat ruumiin.

Kudaševa, joka työskentelee Bashkortostanin Aurgazyn piirissä toimitettavassa paikallislehdessä, on paljastanut julmuudet Vkontakte-tilillään, mutta hänen toimintansa herättää närkästystä. Vaikka hän on saanut tietää hirvittävistä tapahtumista, hän on keskittynyt ylistämään venäläissotilaiden “sankarillisia tekoja”, jättäen julkaisematta mitään materiaalia rikoksista.

Rafaelin paljastusten mukaan venäläissotilaat ovat syyllistyneet moninaisiin rikoksiin, kuten kidutuksiin ja raiskauksiin myös sotavanki’en parissa. Hätkähdyttävää on, että venäläissotilaat eivät koe vastuuta teoistaan, ja Rafael väittää, ettei Venäjän sotilasjohto välitä näistä rikoksista.

SBU on aloittanut rikostutkinnan tapahtumasta, dokumentoiden tapahtumat ja pyrkien tunnistamaan rikoksiin syyllistyneet henkilöt. Tiedustelupalvelu on päättäväinen tuomaan syylliset oikeuden eteen ja varmistamaan, että he vastaavat hirvittävistä teoistaan.

Ukraina’laiset ovat joutuneet elämään jatkuvassa pelossa Venäjän hyökkäyksen alla, ja nämä tuoreet paljastukset vain vahvistavat Venäjä’n armeijan brutaalin toiminnan todellisuuden. On aika maailman yhteisön astua esiin, tuomita nämä sotarikokset ja vaatia oikeutta uhrien puolesta. Venäjän aggression on loputtava, ja kansainvälisen yhteisön on tehtävä kaikkensa varmistaakseen, ettei tällainen barbaria jää rankaisematta.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 09:40.25