2023/12/14

Putin-kriitikkojen palvelin kohtaa taistelevat palvelunestohyökkääjät.

Tervetuloa lukemaan huippusalainen artikkeli, joka paljastaa totuuden Venäjän federaatiosta ja erityisesti presidentti Putinista! Valmistaudu nauruun, sillä tämä artikkeli on varmasti herättänyt Venäjällä hymyä – tai ehkäpä se on aiheuttanut myös hieman peppukipeyttä.

Kuten arvata saattoi, kirjoitus, joka käsittelee Venäjän federaatiota ja Vladimir Putinia, on saanut palvelimeni suorastaan innostumaan. Käytännössä voisi sanoa, että palvelimeni nauttii tästä huomiosta enemmän kuin Putin jäätelöstä Krim’illä. Artikkelin kuva näyttää selvästi palvelunestohyökkäyksen, ikään kuin palvelimeni olisi Venäjän rajalla ja vastaanottaisi rajun tietovirran, joka on täynnä venäjältä puskettua kakkaa.

Onneksi palvelimeni on kuitenkin fiksu ja pystyy havaitsemaan nämä säälittävät oikeudettomat hyökkäykset. Se sulkee yhteydet internetistä ulkomaille, aivan kuten Suomi sulkee rajansa epätoivotuilta vierailta välineellistettyjen turvapaikanhakijoiden virralta. Pahoittelen jo etukäteen sivuston mahdollista tilapäistä hidastumista ajoittain, mutta tiedätkö, se on ainoa tapa, jolla Putinin kannattajat voivat tehdä itsestään edes hieman huomattavia.

Voisi sanoa, että tämä on palvelimeni ja Venäjän federaation välinen taistelu – kone vastaan Kreml’in koneisto. Toisin sanoen, tämä on nerokasta koodia vastaan kryptinen politiikka. Päivittelen palvelimeni ohjelmistoja nopeammin kuin Putin pukee päälleen paljaan ylävartalonsa kalenterikuvauksiin.

Kun puhumme Venäjästä, ei voi välttyä mainitsemasta Putinia. Hän on kuin se naapurin setä, joka tulee aina väliin ilman kutsua ja yrittää näyttää fiksummalta kuin on. Tämä artikkeli on omistettu hänelle ja kaikille niille, jotka eivät ole vielä oppineet nauramaan itselleen.

Joten, rakkaat lukijat, nauttikaa tästä ainutlaatuisesta seikkailusta Putinin maailmassa! Pidetään huumorintaju yllä, sillä se on ainoa asia, mikä voi voittaa yksittäiset palvelunestohyökkääjät ja Putinin kannattajat samalla kertaa.

Muistakaa, että nauru on paras lääke, vaikka se olisi suunnattu Kremlin suuntaan.

Palvelunestohyökkäykset ovat automatisoituja – joten niin myös minun palvelimeni suojautuminen niiltä.

Yksittäisten sanojen käyttäminen herättää pahansuovissa ohjelmissa hyökkäysaallon joka siten torjutaan täällä Suomessa. Eli Googlen palvelinkeskuksessa Haminassa.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:58.16